Каракачанов: Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България

06 март 2021 13:07

Каракачанов: Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България
© ВМРО, пресцентър
2324 17

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание. За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България! С тези послания лидерът на Организацията Красимир Каракачанов откри кампанията на войводите. ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място - в архитектурния парк „Западна порта на Сердика“. Успех на воеводите пожелаха с изпълненията си танцьорите от ансамбъл „Българе“ и един от Тримата български тенори - Веселин Вачев, който изпълни акапелно „Хубава си, моя горо“.

На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, водачи на листи, представители на гражданската квота, както и ръководството и симпатизанти на ВМРО. Сдружението „За честта на пагона“, „Защита“, РОД, Средна европейска класа и много други организации също застанаха под знамената на ВМРО.

Каракачанов бесен: В БСП да си скъсат дипломите и да спрат да говорят за отбрана!

Събрали сме се да открием кампанията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – ВМРО – Българско национално движени. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия в България, която повиши доходите на българите за 4 години толкова много, заяви организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването.

Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница, каза още той.

Ние сме хора, които претендираме, че в следващото Народно събрание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, защото 30 г. преход и национални предателства са достатъчни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите семейства, да подкрепяме българския бизнес в тези тежки времена, посочи Юлиан Ангелов при откриването на предизборната кампания, като даде думата на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

За разлика от други политически формации, които обещават какво ще правят, ние много ясно сме посочили какво сме свършили. Няма приоритет от големите неща, които сме обещали и сме вкарали в общата управленска програма, което да не сме изпълнили, каза Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент, сме го направили. Обещаваме сега, че в следващите 4 години ще направим средната пенсия 700 лв., и ще го направим, заяви Каракачанов, като припомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт.

Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и съзнание Истанбулска конвенция. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските традиции да бъдат поставени на експериментите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България - било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, категоричен беше Каракачанов. И неслучайно съдбата ни даде №1, припомни той за номера на бюлетината.

Време за избори: Изтеглиха номерата на партиите в бюлетината

Говорят ни за някакви нови ценности - ние казваме: За нас номер 1 в нашата идеология и кауза, като организация на 127 г., винаги е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие.

Пожелавам дързост и активност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на онези, които смятат да купуват гласове, нито псевдополитици и онези клеветници, които в своето битие не са направили нищо и неслучайно съдбата ни даде №1, заяви Каракачанов.

Имаме ясна и постижима цел - една силна българска държава, нашите деца и бъдещи поколения заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, призова лидерът на ВМРО.

Зам.-председателят на ВМРО и водач на две листи Искрен Веселинов от своя страна посочи, че тези избори са битка за нормалността. Тези избори трябва да решат дали страната ще остане вярна на националните си интереси или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е заплаха за социалния мир, заяви Веселинов. Историята, социалният мир, децата ни - това са трите въпроса, които трябва да решим в това национално съревнование, подчерта той. Ние смятаме, че в България редът и законът трябва да са над всичко. Тръгвайки в тази битка, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, призова Искрен Веселинов.

Novini.bg
2324 17

Свързани новини

Коментари (17)

Добави коментар
Alishaa23

2021.04.10 | 03:56

91424
­В­­и­­­ж­т­е­ ­­­м­о­я­т­­­а­­­ ­­т­­и­­­й­н­ ­п­у­­­т­к­а­­­ ­­­-­­ ­­W­­W­W­.­B­­­G­1­­­7­.­­­C­­­L­U­­B­

2021.03.06 | 20:39

31539
ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ , РУШВЕТ .ШУРОБАДЖАНАКЩИНА, ЗАПЛАТА 180лв. ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ( МОЖЕ ДА СЕ ПЪТУВА САМО В СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР) ВСИЧКИ ВЪНШНИ ГРАНИЦИ НА СОЦ. ЛАГЕРА ОГРАДЕНИ И СЪС СИГНАЛНА ОХРАНИТЕЛНА СИСТЕМА, КОЙТО ПРЕСИЧА ИЗВЪН ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ, СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО, ЧАКАШ 5 г, ЗА ЖИТЕЛСТВО В ОКРЪЖЕН ГРАД, ЧАКАШ 15на ГОДИНИ ЗА СИ КУПИШ ЛЕКА КОЛА, СЪЩО ТОЛКОВА ЗА СМЕШНО ПАНЕЛНО ЖИЛИЩЕ, ИМА ЛИ НУЖДА ДА ИЗБРОЯВАМ ОЩЕ ПРЕИМУЩЕСТВА НА КОМУНИЗМА И КОМУНИСТИТЕ ДЕТО СЕГА НА БСП СА СЕ ПРЕКРЪСТИЛИ!!!!!!

2021.03.06 | 16:57

31319
Ще си отговориш, когато си отговориш на въпроса, защо се разделихме по искане на Доган. Поне пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката. Не съм бил намерил диалог с него. И после отиде на среща с него в Ритора. Ритора вече беше собственост на, знаеш на кого. Вестник „Сега“ още пази статията, но са изтрили снимката, как ситниш след Ахмед. Прегърбен. По стълбите на Ритора. И като обясниш как със Славчо Христов придобихте банката и как я подарихте на Цветелина. За КТБ да те питат Костов Богомил Бонев
ВИНКЕЛ

2021.03.06 | 16:56

31316
А бе, дайте го тоя в близък план де, НЕ се СРАМУВАТЕ!!!
Xhaxha

2021.03.06 | 16:30

31298
Точно и на място казано, до дега беше табу
Просто човек

2021.03.06 | 16:09

31294
Аз по-забавна снимка не бях виждал... шопар насред полянка...
Дъ Пъ Съто разсипа

2021.03.06 | 15:51

31282
И съсипаха България,сега се сетил??? КАК ще ги изкараш рептилите,преяли с власт?
Дъ Пъ Съто разсипа

2021.03.06 | 15:51

31283
И съсипаха България,сега се сетил??? КАК ще ги изкараш рептилите,преяли с власт?
Дъ Пъ Съто разсипа

2021.03.06 | 15:51

31281
И съсипаха България,сега се сетил??? КАК ще ги изкараш рептилите,преяли с власт?
Мурдака от 30години

2021.03.06 | 15:48

31278
Е в парламента и данъци не плащат.Развъждат се с евро фондове усвояване на и субсидии и разпределят порции.

Добави коментар

Водещи новини