Каракачанов: Русия не е директна заплаха за България, но напрежението в Черно море влияе на националната ни сигурност

  • 15 март 2021 17:50

  • 4153
  • 13
Каракачанов: Русия не е директна заплаха за България, но напрежението в Черно море влияе на националната ни сигурност
© Кадър - БТВ

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа участва за пръв път в управлението на държавата и изпълнихме 90% от това, което обещахме преди 4 години. ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа има кауза и се интересува от интересите на целокупния български народ. Дали ще бъдем в изпълнителната власт и след 4 април, това не знам.

Това каза в предаването "Лице в лице" министърът на отбраната и лидер на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

"В началото на мандата беше трудно с ГЕРБ, но впоследствие нещата потръгнаха. Минималната пенсия стана 300 лева. Гордеем се, че успяхме да спрем джендърската Истанбулска конвенция. По темата Македония, която е болна за всеки българин, точно ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа спря възможността да се направят компромиси, които да окажат пагубно влияние. Именно ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа прокара закона за вечния длъжник. Мога да изброя още много, много неща, които направихме докато бяхме в изпълнителната власт. Нашите структури взеха решение да се явим самостоятелно на изборите. Няма какво повече да коментираме по тази тема", обяви още той.

Каракачанов: Северномакедонските политици да престанат да се държат като севернокорейски

"По време на избори има всякакъв фолклор. По време на предизборната кампания в Македония видяхме много силно антибългарско говорене и горене на българския флаг. Ние такива неща тук не сме правили. България няма никакви териториални и малцинствени претенции към Северна Македония. Аз призовавам Скопие да каже същото, но те не го правят. От 1944 година в Македония се налага идеята, че македонците не са българи и се правят опити да се открадне българската история. Аз настоявам точно за това - да не се пише, че цар Самуил не е български цар, че Гоце Делчев не е българин и тн. Никой не иска от Зоран Заев и Стево Пендаровски да се наричат българи сега, но нека спрат да наричат българите татари, фашисти, окупатори. Трябва да бъдем точни в понятията си", категоричен бе Каракачанов.

Каракачанов бесен: В БСП да си скъсат дипломите и да спрат да говорят за отбрана!

"Русия като държава не е директна заплаха за България. Напрежението обаче в Черно море влияе на националната ни сигурност и ние трябва да си подредим нещата. Това напрежение влияе върху целия Европейски съюз. В момента не преговаряме за нови американски изтребители. Ние сме изпратили едно писмо, в което питаме възможно ли е доставянето на допълнителни самолети и какъв е максимума, който можем да получим. От Вашингтон ни отговориха, че всичко е въпрос на преговори, но ще можем да получим много повече въоръжение на горе-долу същата цена и най-важното - плащането ще бъде разсрочено", разкри Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Novini.bg
4153 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Hollya23

2021.04.10 | 03:55

13
­­В­­и­­­ж­­т­е­­ ­­м­­о­я­­­т­­­а­­­ ­­­т­и­­­й­­­н­­ ­­­п­у­­т­­к­а­ ­-­­­ ­­W­­­W­W­.­­B­G­1­­­7­.­C­L­U­­B­­­
ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ГЕРБ И О.П

2021.03.17 | 00:29

12
"Имах банка. Делян я ВЗЕ" - разговор с Цветан Василев
ДА СПРЕМ ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ

2021.03.16 | 23:17

11
АКО ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА ВЪВ ЕВРОПА КАКВАТО Е НАПРАВИХА ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ГЕРБ И СДС И ДПС И БСП ГЛАСУВАТЕ СЪС № 17 НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЕКА ЧЛЕНЪТ НА БКП Б.БОРИСОВ ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ БЪДЕТЕ СМЕЛИ
Пешева

2021.03.16 | 09:58

10
Преди да се въоръжаваме нямаше напрежение с Русия. Освен това и американските бази са повод за напрежение.

2021.03.16 | 09:48

9
Патраода е време да ода у затвора!

2021.03.15 | 18:23

1
Народът на България иска да се върне към Русия!Направете референдум!
Vse pak e neshto

2021.03.16 | 07:56

8
Koi te spira we obul, hodi v rusia I ne se vrushtai
Тоя па!

2021.03.15 | 18:34

3
Луд си!
?????

2021.03.15 | 23:56

7
Не ми стана ясно защо " нямаме " претенции за малцинство в СМ,от чие име нямаме?Македонските българи ,съхранените се оплакват от дискриминация,не е спряла,проява на расизъм и в днешно време.Това не е нормално да продължава.Така ли да остане,плюс фалшификациите и изопачаване на ролята на българите и в илиндендко преображенското въстание и преди и след това.Антибългарската пропаганда от съседна държава?А пропагандата се дължи на изопачената история,която още ги крепи ,сръбската зависимост ,тоталитарния антифашизъм и т.н.Така,че не може да нямаме претенции дори за малцинство,защото така или иначе има!Това изказване се цитира и в македонската преса,и не му прави чест.
ХХХ

2021.03.15 | 20:37

6
МАФИЯТА ГЕРБ И ВМРО И НФСБ И ВОЛЯ И АТАКА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СЕГА СЪЩО ИМА КОМУНИСТИ БКП СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ НО РЕАЛНО БЯХА СОЦИАЛИСТИ А БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ А СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ТЕЗИ ОТ БСП СА С ДЕСНИ СХВАЩАНИЯ ТЕ ДОРИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ 10% ДАНЪК НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ТРОННАТА КОАЛИЦИЯ ПО ИДЕЯ НА БСП ГО ВЪВЕДЕ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТЕ НЕ СА НИТО КОМУНИСТИ НИТО СОЦИАЛИСТИ А ИНАЧЕ Б.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ
Драган

2021.03.15 | 18:33

2
След като Русия не е заплаха от кого е
Е от кого!

2021.03.15 | 18:35

5
Вътрешна е, от нароилите се педерунгели и черепарски подлоги :)
Е от кого!

2021.03.15 | 18:35

4
Вътрешна е, от нароилите се педерунгели и черепарски подлоги :)

Добави коментар

Водещи новини