ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за депутати, Десислава Танева е водач

  • 01 март 2021 12:45

  • 417
  • 1
ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за депутати, Десислава Танева е водач
© ПП ГЕРБ

ГЕРБ - Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите на 4 април парламентарни избори. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Регистрираната листа е 12-членна, а водач е областният координатор и министър на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание. Трета е Галя Захариева - педагог и народен представител в 42-то, 43-то и 44-то НС. Четвърти в листата е Пламен Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар.

Снимка: ПП ГЕРБ 

Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен.

Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина.

Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

40% от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а имената са предложени чрез анонимна анкета сред близо 3 000 граждани. Това заяви след регистрацията на листата областният координатор на партията Десислава Танева.

Снимка: ПП ГЕРБ 

„От всички кандидати за народни представители от ГЕРБ Сливен, само трима сме били в листи до момента. Останалите девет са млади и образовани хора, които влизат в листа на ГЕРБ или друга политическа формация за първи път. Това са млади хора, които живеят в Сливен, корените им са от тук, работят и се развиват в нашия град“, каза още Десислава Танева. Тя заяви, че очаква позитивна и честна кампания, с реални и изпълними ангажименти към хората.

Радина Лазарова
417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lisaa18

2021.04.10 | 03:57

1
­­В­­­и­ж­­т­­­е­ ­­м­о­­я­­т­а­­ ­­т­­­и­­й­­н­­­ ­­п­­­у­­т­к­­­а­ ­­-­­ ­W­­W­W­.­­B­­G­1­­7­­.­­­C­L­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини