Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Генчо Генчев е нашият кандидат за кмет на Свищов

ПП ГЕРБ застава категорично зад независимата кандидатура на Генчо Генчев за втори кметски мандат на община Свищов, заяви при поредното си посещение в дунавския град народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Пред съмишленици и жители на Свищов тя припомни, че само за четири години със своя упорит труд и със силната подкрепа на представителите на най-голямата партия у нас, Генчо Генчев успя буквално да преобрази общината. „Както неведнъж съм казвала, работата на Генчев е най-силното доказателство за положителните резултати от добрия диалог и сътрудничеството между местната и централната власт“, заяви Станислава Стоянова.

През последните четири години Генчо Генчев, заедно с председателя на ОбС д-р Кристиян Кирилов и общинските съветници от ГЕРБ доказаха, че проблемите на хората нямат цвят и единението в името на общата кауза е възможно. „Заедно успяха да изградят един много успешен управленски екип и благодарение на общите усилия, резултатите на закъсняха“, припомни още Стоянова. „В качеството си на народен представител винаги съм подкрепяла този екип и смятам, че постигнатото е полезно за всички жители на общината“, коментира народният представител.

Станислава Стоянова е категорична, че община Свищов ще продължи да се развива с бързи темпове само при управление на Генчев и с мнозинство в бъдещия общински съвет на ГЕРБ, което да работи в синхрон с кмета.

Депутатът изрази увереност, че в деня на вота прагматичният избор е с номер 70 в бюлетината за независимата кандидатура на Генчо Генчев и номер 43 – за изключително силната листа на ГЕРБ, предвождана от д-р Кристиян Кирилов. Сред кандидатите за общински съветници са както утвърдени, опитни специалисти, така и енергични и активни младежи, радващи се на широка обществена подкрепа.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет