Волен Сидеров се оплака от цензура

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се оплака от медийна цензура в свой "Фейсбук" пост.

Ето и какво написа Сидеров:

"Не се ли уморихте да ме цензурирате?

Откакто съм основал партия АТАКА, основните медии у нас имат два подхода: очерняне или пълно мълчание. Няма средно положение.

Сега съм отново в предизборна кампания. Каква е равносметката? Държавната телевизия, на издръжка на всички нас - БНТ, ме отряза от участия за цялата кампания с неправомерно решение на своя УС, противоречащо на Избирателния кодекс и договорите между БНТ и АТАКА.

В другата монополна телевизия - Би Ти Ви, за цялата кампания нямам нито една покана за студийно участие - нито една!

В третата монополна телевизия благосклонно отпуснаха едно-единствено участие в сутрешния си блок за цялата кампания - на 21 октомври, понеделник. Имаше такава уговорка. Но бързо се поправиха. В петък, 18 октомври, ръководството на НОВА ми съобщи, че е решило да не участвам.

Интересен е синхронът между държавната и частните медии, с който ме цензурират. Да не би да се управляват от едно място?

Господин президент на Република България, госпожо председател на Народното събрание, господин министър-председател на Република България! И тримата сте по-млади от мен и не помните, че съм рискувал свободата си преди 10 ноември 1989 г., за да има в България свобода на словото, равнопоставеност на политическите сили и право на народа да се информира. Припомням ви този факт от живота си и ви питам: Добре ли ви е да сте начело на държава, в която основните медии запушват устата на един политик?", написа Сидеров.

Коментари

 1. 2019.10.20 | 10:09

  Слепи сте и никога няма да прогледнете.

 2. 2019.10.20 | 05:49

  Да би мирно седяло- не би чудо видяло...

 3. 2019.10.19 | 13:06

  Тоя олугофрен до го духа и да хваща мотиката да види как се работи,пълен нещастник,но всичко се връща..!!!

 4. 2019.10.19 | 12:34

  Лелееее, тоя мало*мник се изживя и като дисидент. Ти даваш ли си сметка, защо не те канят. Защото ти си единственият извратеняк-политик, който където и да отидеш, освен на Варадеро, създаваш големи проблеми. Дали си в чужбина, дали в самолет, дали по улиците на София или в някое телевизионно студио, си все едно и също лай*о. Заминавай си на Ямбол и повече не се показвай в града селяко. От такива като теб държавата ни е на това дередже.

  1. 2019.10.19 | 12:52

   Той е с психични отклонения.
   Видимо е от километри.
   Просто не е нормален.
   Лошото е, че има хора, които не го разбират и продължават да му вярват !

 5. 2019.10.19 | 12:17

  Малоумник

 6. 2019.10.19 | 12:10

  Tozi tapanar ne nikakav LIDER A E LAINAR

 7. 2019.10.19 | 11:59

  И ти ще станеш кмет кога цъфнат налъмите

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет