Парламентът ще разгледа оставката на Волен Сидеров като депутат

Парламентът ще разгледа оставката на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като народен представител. Това предвижда седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание.

Оставката на Сидеров е входирана в деловодството на парламента на 24 октомври. На вниманието на депутатите ще се постави прекратяване на пълномощията и на депутата от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Павлова ще поеме ръководството на Глобалния център за партньорство на държавите от Централна и Източна Европа и Китай. Депутатите ще разгледат и предложение за удължаване на срока за работа на Временната анкетна комисия за НАП.

Проектът на решение предвижда работата на временната анкетна комисия да бъде удължена до 30 ноември 2019 г. За времето на работа на комисията до момента са проведени четири заседания, в които са изслушани представители на ДАНС, Комисията за защита на личните данни, представители на Държавна агенция „Електронно управление“ и Апелативната специализирана прокуратура и на Специализираната прокуратура.

Идеята е да бъдат поканени представители на Нотариалната камара, на Висшия адвокатски съвети на други институции, за да се установи наличието на проблеми, свързани с ежедневната дейност, причинени от теча на данни на НАП.

Коментари

 1. 2019.10.30 | 08:16

  Да се разкара от политическия живот този долнопробен клоун , да върви в Русия при спонсора си и там да върти свирки за рубли

  1. 2019.10.30 | 08:55

   Той иска на Варадеро

 2. 2019.10.30 | 07:47

  вкарването на това седесарско лaйно в лудница, a Костов, Бисеров, Софиянски, Цветанов, Тиквата - в пандиза, доживот.

  1. 2019.10.30 | 08:47

   Ти защо си мислиш, че комунизма се наложи с репресии? Защото имаше същите репресии преди 1944та. Не забравай, че правителството беше една сюрия ХИТЛЕРОПОКЛОННИЦИ. Мазниха се на Фюрера както сега се покланят пред Бойко. Лигите им течаха пред портрета му. Да не говорим приближените на Царя с какви облаги се ползваха и придобиваха имоти като картофи. И не забравай, че бяхме военно победена страна. Добре, че беше този въртел с Москва та остана малко територия.

  2. 2019.10.30 | 08:21

   Вие, псевдокомунистите сте лайна, при това големи !

   На вас ви липсва държава, като Северна Корея, само че за радост на всички нормални хора в България, нашата държава е вече на пътя за Европа и умело крачи по него !

   Вие, червените боклуци, не можахте да я спрете !

   "Поздрав най-сърдечен, драги ми смехурко".....!

  3. 2019.10.30 | 08:19

   ТОГАВА ЧЕРВЕНАТА ПАЦАВУРА МАЙКА ТИ НА КОГО ЩЕ ДУХА И С КАКВО ЩЕ СИ ИЗКАРВА ПРЕХРАНАТА ?

 3. 2019.10.30 | 08:01

  Крайно време беше да изчезне от хоризонта този луд човек

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет