Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов и кандидати за общински съветници се срещнаха с жителите на село Сушица

  • 16 октомври 2019 15:16

  • 279
  • 0
Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов и кандидати за общински съветници се срещнаха с жителите на село Сушица
© Пресцентър ГЕРБ

Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и кандидатите за общински съветници Розалин Петков и Данка Люртова се срещнаха с жителите на село Сушица в читалището на селото, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред жителите на населеното място те отчетоха свършеното през изминалия мандат и представиха приоритетите си в работата при евентуален следващ мандат в местната власт. По думите на Кабаиванов в селото са асфалтирани няколко главни улици, поставени са 200 метра пътни ивици на ул. "Дакова" и 50 метра на ул. "Стара планина"; положени са 4 метра тръби за канал на центъра; ремонтирана е читалищната сграда; била е обновена детската площадка и катерушките; ремонтирани са тоалетните в детската градина; възстановени са спирките, моста на селото. По думите му има още много какво да се направи в следващ мандат и проектите вече са заложени. Необходима е само победа на местните избори.

“Готов съм да помагам на община Карлово с моя опит, придобит два мандата като заместник-кмет на община Пловдив. Има добри практики, от които можем да почерпим и да ползваме и за нашата община. Готов съм да помагам в сферата на здравеопазването и на транспорта, защото всички общини имат проблеми в тези области. Убеден съм, че без държавно финансиране, общините няма как де се справят и знам как да потърсим помощ и подкрепа", каза пред жителите на селото кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Розалин Петков. Той уточни, че в програмата на ГЕРБ за управление на община Карлово е заложено подновяване на работата на общинската фирма БКС. „Убеден съм, че това е правилно решение, защото така ще имаме възможност да обърнем внимание на малките ремонти, които не минават през обществени поръчки, а и ще се открият нови работни места. Много е важно общината и правителството да работят ръка за ръка и смятам, че нашият отбор заедно - СДС и ГЕРБ можем да се справим", бе категоричен Розалин Петков.

Последвайте канала на

Novini.bg
279 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини