Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов: Няма по-добър отбор за община Марица от този на ГЕРБ-Обединени земеделци!

16 октомври 2019 15:00

Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов: Няма по-добър отбор за община Марица от този на ГЕРБ-Обединени земеделци!
© Пресцентър ГЕРБ
227 0

Стотици жители и гости на с. Калековец аплодираха кандидата на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов и претендентите за кметове на селата и общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци на предизборна среща на площада пред НЧ „Пробуда-1927 г.“ в селото, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Признателен съм на всички жители за подкрепата на управленската ни програма през последните 8 години, защото благодарение на нея община Марица придоби друг, по-приветлив и европейски облик“, посочи Димитър Иванов. По време на срещата той представи кандидатите на коалицията за кметове на селата в общината, както и кандидатите за общински съветници. „Местната власт е силна, когато има добър синхрон с общинското ръководство и с кмета на общината. Друго необходимо условие за добрата работа е кметът да подбере добре екипа си“, изтъкна кандидатът за общински съветник Димитър Гогичев. Той допълни, че именно подобно единство между кметовете на общината и на с. Калековец е довело до изграждането на пенсионерския клуб и на новата детска градина в селото, която до дни ще отвори врати.

Кандидатът за кмет на селото Кольо Миланов припомни, че зад гърба си има 14 години като секретар на кметството в с. Калековец и два успешни кметски мандата: „Този път не съм сам – зад мен стоят общинските съветници и най-работещият и ефективен кмет на община Марица Димитър Иванов".

„12 години ГЕРБ и Обединени земеделци са в коалиция, а от 4 години управляваме заедно и това се случва благодарение на общинския ръководител на структурата на ГЕРБ в община Марица Гергана Трендафилова, човек с богат политически опит, 3 мандата общински съветник и 2 мандата начело на Общински съвет Марица. С тези думи Димитър Иванов представи съветник №1 в общината. „За мен е чест да застана тук, пред Вас, и да благодаря за подкрепата, която ни гласувахте през последните 4 години. За пореден път ГЕРБ и Обединени земеделци са заедно, за да поискаме Вашия вот на доверие. Ние не казваме, че сме направили всичко, но молим за подкрепата Ви, защото искаме да довършим започнатото, под водачеството на нашия капитан Димитър Иванов“, обяви Гергана Трендафилова и думите й бяха посрещнати с аплодисменти. В заключение Димитър Иванов изтъкна, че че е горд с успехите на ръководения от него екип и е сигурен, че на 27 октомври ще получи вот на доверие от жителите на община Марица.

Novini.bg
227 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар