Костадин Димитров и ГЕРБ облагородиха обществено пространство в пловдивския район „Тракия“

  • 16 октомври 2019 12:22

  • 243
  • 1
Костадин Димитров и ГЕРБ облагородиха обществено пространство в пловдивския район „Тракия“
© Пресцентър ГЕРБ

По инициатива на кандидата на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Тракия“ Костадин Димитров и на партийната структура бе облагородено обществено пространство в района. Членовете на организацията в „Тракия“ закупиха материали и сами боядисаха оградата на зелената площ пред блок 91-ви. В кампанията се включиха и кандидатите за общински съветници Вера Тоскова и Ели Гатева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„По този начин дадохме своя принос към инициативата „Стъпка в повече“, която има за цел с подкрепата на гражданите и бизнеса най-младият пловдивски район да стане още по-добро място за живеене“, обясни Костадин Димитров, който е кандидат за трети управленски мандат. Кампанията започна по негова инициатива преди седем години и благодарение на съвместните усилия на компаниите, работещи на територията на „Тракия“, жителите и администрацията, бяха изградени нова улица, паркоместа, фитнес площадки и други придобивки.

„В приоритетите ми продължава да бъде облагородяването на вътрешнокварталните зони“, категоричен е кандидатът за кмет на „Тракия“ Костадин Димитров. На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ е с № 43 в бюлетината за кмет, районни кметове и общински съветници.

Последвайте канала на

Novini.bg
243 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
EEL

2019.10.16 | 12:57

1

Тя оградата пада половината, те боядисвали. Бахти глупостите. И асфалтирайте малко пред блока на паркинга

Добави коментар

Водещи новини