Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков посети видинско предприятие за велосипеди

Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков посети видинско предприятие, специализирано в производство на велосипеди, съобщиха от пресцентъра на партията.

В предприятието работят над 270 човека, а марката е позната в България и Европа. Дневно се произвеждат над 600 велосипеда от различни модели. Най-голямото достойнство на велосипедите е високото качество, което в комбинация с оригиналния дизайн, придава уникален вид и води до нарастващ интерес към продуктите с марката на предприятието.

„Проведохме един наистина зареждащ разговор с младия колектив на едно от успешните видински предприятия. Благодарих на управителя на предприятието Павел Радулов не само за добрите условия, в които работят служителите, за висококачествената продукция, която произвеждат, но и за активната му гражданска позиция. Павел Радулов е един от хората, които подпомагат развитието на видинския спорт“, каза кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков припомни, че управителят на предприятието Павел Радулов е подпомогнал за ремонта на закритата лекоатлетическа писта във Видин.

Според управителя на видинското предприятие бизнесът във Видин работи спокойно и си сътрудничи с местната власт. „Улица „Редута“, която води до складово-промишлената зона, където се намира предприятието ни, бе в изключително тежко състояние. Не вярвах, че някога някой кмет ще асфалтира в този район. Като човек от бизнеса виждам, че местната власт работи“, каза Павел Радулов.

В разговора участваха и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Румяна Петрова, Стефан Ванчев и Иван Цолов.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет