Жители на кв. „Еленово“ към Атанас Камбитов: За последните 8 години Благоевград се превърна в един от най-красивите градове в България

  • 16 октомври 2019 12:15

  • 247
  • 1
Жители на кв. „Еленово“ към Атанас Камбитов: За последните 8 години Благоевград се превърна в един от най-красивите градове в България
©

Кандидат-кметът за трети мандат в Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов се срещна с жители на квартал „Еленово“. Сред акцентите на срещата беше програмата за управление на града и малките населени места през следващите четири години. Присъстващите подкрепиха намерението за изграждане на Индустриална зона в Благоевград, както и готовността за продължаване на  програмата за саниране, когато тя бъде отворена. Те благодариха на д-р Камбитов за положените усилия и реализираните обекти през последните години.

„Благоевград наистина се превърна в един от най-красивите градове в цяла България. Асфалтираха се много  улици, направиха се паркове,  кръгови кръстовища, санираха се блокове“, обобщиха жители на квартала.  Те изразиха увереност, че направените неща до момента ще бъдат надградени.

„След саниране на блоковете цените на апартаментите при продажба се вдигнаха неколократно. Атанас Камбитов не говори, а работи“, каза в допълнение Любомир Алексов.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които кандидатът за кмет д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.  Сред присъстващите бяха областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководите на партията Бисер Михайлов, кандидатите за общински съветници Кирил Илиев, Венцислав Хросинков,  д-р Огнян Чилев, Красимир Чакъров, д-р Калоян Калоянов, Миглена Вълкова, Кирил Георгиев, Елена Ташкова.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
247 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
вярно е,

2019.10.16 | 13:38

1

сега остава да се променят и хората...

Добави коментар

Водещи новини