Кандидатът за кмет на р-н ''Оборище'': Водим позитивна кампания

Много е важно политиката в район ''Оборище'' да бъде последователна, тъй като районът е централен. Тук са разположени административни сгради, сградата на Министерски съвет, няколко други министерства, както и три висши учебни заведения. Това заяви в интервю за Izbori.bg кандидатът на ГЕРБ за кмет на район ''Оборище'' Петър Митев.

,,Има проблем с паркирането в района, особено около Докторската градина. При разговорите ми с гражданите те се оплакват, че не могат да намерят с часове места, където да паркират'', сподели Митев и призна, че в самия район местата за паркиране като цяло са ограничени и трудно биха се намерили широки пространства за още автомобили.

Той заяви, че ще внесе предложение ''Синята зона'' да бъде разширена до бул. ''Дондуков''.

Относно детските площадки кандидатът за кмет се съгласи, че те не са много, но пък за сметка на това са добре поддържани и са с нови съоръжения. Митев допълни, че в парка ''Заимов'' предстои да бъде изградена и специална детска площадка за деца в неравностойно положение.

,,Парковете се поддържат добре от общината, но има и недобросъвестни граждани, които не ги пазят и оставят боклуци след себе си, поради което ще въведем видеонаблюдение и ще подсилим охраната'', посочи Петър Митев.

В заключение кандидатът на ГЕРБ увери, че предизборната кампания за район ''Оборище'' е изцяло позитивна, а основната цел е да привлекат все по-млади хора да гласуват.

Коментари

  1. 2019.10.20 | 18:01

    стар измамник, живееше по Благоевград, продаваше мн неща :), от къде ли извади връзки с герб..

  2. 2019.10.16 | 20:28

    Изключително неподготвен, некомпетентен и комплексиран човек!

  3. 2019.10.16 | 11:19

    Мухльо! Ще ви пикая на зоните! И като ги разширите как точно решавате проблема с липсата на паркоместа??? Само прибирате повече пари от хората и не правите нищо по въпроса... аз си плащам, за да паркирам където живея и пак едва си намирам място и обикалям като олигофрен по 15-20 минути само за да паркирам на 5мин пешеходно разстояние. И как точно като разшириш платената зона ще решиш този проблем??? Глупаци ненаядени!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет