Йорданка Фандъкова: Нека Бог да пази София, честит празник!

С децата ни София расте, но не  старее. Честит празник и нека Бог да пази града ни. Това заяви столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на Тържествен водосвет и официална церемония по издигане знамето на София по повод празника на столицата.

"Честит празник на вярата, на надеждата, на любовта. Честит празник на мъдростта, която ни помага да разграничим доброто от злото, правдивото от грешното. Най-голямото богатство сте вие - нейните хора, които работите, обичате, създавате и оставате тук. Вие я правите град на радост и любов, град на щастие и на надежда. Вие я правите дом. Благодаря ви за доверието и за подкрепата, те дават смисъла на всяко усилие, зарядът на всяка кауза и смелостта за всяко решение. Приемете моите огромни благодарности!", каза още тя.

На церемонията орисъстваха : вицепрезидентът Илияна Йотова, Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит, омбудсманът Диана Ковачета На място за депутати, общински съветници и общественици. Официалната церемония уважи и началникът на Военна академия "Г. С. Раковски" ген.-майор Груди Ангелов. Церемонията събра стотици жители на столицата, а настроението бе приповдигнато. За спокойствието и безопасността на гражданите полицейското присъствие в района е засилено.

Коментари

 1. 2019.09.17 | 19:28

  при наличието на тази ИНТЕЛИГЕНТНА,ОТГОВОРНА ,ТРУДОЛЮБИВА ,ЧЕСТНА жена как може да ви мине през ума за този червен парцал ,наистина пчелички МАЯ която каца от цвят на цвят.

 2. 2019.09.17 | 14:18

  Да, нека бог да пази София от комунистите! Даже Майчето е още по-голяма червенуша от Корнето - г-жа Лъжата е поне червена принцеса, но със синьо сърце.... Докато Майчето е отровна като червена мухоморка - коварна и прикрита болшевичка!

 3. 2019.09.17 | 13:51

  Сега е момента Софиянци да си го върнат на Манолова за 2013 година, където година и половина бяхме по протестите, а те се присмиваше и ни наричаше платени протестъри.https://www.youtube.com/watch?v=_nC-qSRBbM0&t=3s

 4. 2019.09.17 | 13:51

  "Фандъчка" ще разнесе "Сестра Галева" като куцо пиле домат. "Девата" срещу "Пичката", Мая Манолова ще загуби "с разлика"
  Йорданка Фандъкова сама ще си свърши работата, защото софиянци са доволни от страхотно свършената работа по Дондуков,Графа....и я имат за политически и нравствено почтена.
  Мая Манолова ще загуби, защото се бара за "пичка"-стръвница - врътне (я) Пеевски, ето ти "Костинброд", врътне (я) Борисов, ето ти омбудсманка.
  Сега "Данчето" ще се възползва от това и ще спечели.
  Йорданка Фандъкова ще си спечели сама вота, а след това Бойко Борисов ще си урежда срещи с нея в кметството.
  МАЯ МАНОЛОВА НЯМА ДА СТАНЕ КМЕТ НА СОФИЯ, ДОРИ ДА Е КАНДИДАТ НА ГЕРБ. КАМПАНИЯТА СРЕЩУ „СЕСТРА ГАЛЕВА“ ЩЕ БЪДЕ НА МАКС
  Тя беше като червено на бик за протестърите с подкрепата си за Делян Пеевски за шеф на ДАНС, припомня Бг снайпер.
  Манолова провокира аферата „Костинблод“, която беше опровергана след решение на съда.
  „Сестра Галева“ ще бъде атакувана за развода на Ангел Найденов, ще рефрешнат любовната история с кмета на Кюстендил.
  Мая Манолова разцепва БСП-София и няма да бъде номинирана от Корнелия Нинова като „независим кандидат“ с подкрепата на партията, категорични са източници от „Позитано“20.
  Манолова дори няма да е в тройката – кандидатите на ГЕРБ, „десните“ ще я победят.

 5. 2019.09.17 | 13:43

  Нека господ пази софия от герб и ББ

 6. 2019.09.17 | 13:17

  Бог в смисъл Бойко или Буда ? Моля за уточнение .

 7. 2019.09.17 | 12:35

  а ДАНС са седесарска сбирщина от шуреи, кумове, баджанаци, бъдлъзи, любовници, девери и авери на седесарските разбойници от Ликвидационния процес, остава само бог да ни пази, няма кой друг.

 8. 2019.09.17 | 12:22

  Почтена жена

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет