Земеделският министър гласува за познатото и доказалото се във времето

  • 26 май 2019 15:14

  • 439
  • 3
Земеделският министър гласува за познатото и доказалото се във времето
© Булфото (архив)

Гласувах за България! Гласувах за това, което е прогнозируемо, което е доказано във времето и за това, което познавам. Това обяви министърът на земеделието Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, след като гласува в родния си град Сливен.

Министър Танева призова хората да излязат и да гласуват, защото всеки един глас е важен за бъдещето на Европа.

,,България е част от Обединена Европа. В Обединена Европа има теми, които са болезнени за различни части на тази Обединена Европа. Нашият път напред, нашият път за по-добър живот на хората е неразривно свързан с една силна Европа'', каза тя, цитирана от БНР.

,,Европа със сигурност не може да бъде коренно различна от утре. Но със сигурност резултатите от вота във всички европейски страни могат да предопределят ново ръководство на Европейския съюз, такова че то да удовлетвори европейските граждани, респективно българските'', допълни още Танева.

Novini.bg
439 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.26 | 15:45

3

Аз, Умник Гюро, искам да ми се присъдят всички бюджетни пари, които се дават на българските статистически медии и агенции. Докато те даваха предимство на БСП-терористи пред ГЕРБ, аз през цялото време уведомявах българските избиратели, че ГЕРБ ще спечелят убедително изборите. До преди 3 часа разликата беше 6.5% в полза на ГЕРБ и продължава да нараства. Терористите от БКП/БСП - вън от Велика България!

САМО КУРВИ и ПРЕСТЪПНИЦИ

2019.05.26 | 15:34

2

НИ ПРЕДЛАГАТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА,ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ.

баце

2019.05.26 | 15:24

1

За Порожанов ли е гласувала?

Добави коментар

Водещи новини