Кандидатите за евродепутати от БСП Цветелина Пенкова и Иван Кръстев гласуваха

  • 26 май 2019 13:02

  • 341
  • 1
Кандидатите за евродепутати от БСП Цветелина Пенкова и Иван Кръстев гласуваха
© БСП, пресцентър

Гласувах за промяната в Европа и в България. Гласувах за Европа, която обединява, а не разделя и служи на мнозинството от хората, а не на привилегировани "елити". За социална Европа, основана на солидарността и справедливостта. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на "БСП за България" Иван Кръстев, след като упражни правото си на глас, съобщиха от пресцентъра на БСП.

По думите му, за съжаление, изборният ден в секцията, в която е гласувал, е далеч от европейските норми - машината за гласуване не работи, а хората с увреждания не са имали осигурен достъп. "Наложи се да качваме на ръце двама души на инвалидни колички, един от които мой съсед и приятел. Промяната е в нашите ръце. Направете вашия избор!", призова Иван Кръстев.

Кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа упражни правото си на глас в Софийска професионална гимназия по електроника “Джон Атанасов”. 

Гласувах за промяната към по-добро и справедливо бъдеще за България” заяви тя.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГАДНИТЕ СОРОСОИДИ

2019.05.26 | 13:10

1

СА ПРЕВЗЕЛИ ЦЯЛАТА КОРУМПИРАНА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА.

Добави коментар

Водещи новини