Говорителят на ЦИК с коментар за третата жалба на БСП срещу Борисов

  • 17 май 2019 11:47

  • 1007
  • 1
Говорителят на ЦИК с коментар за третата жалба на БСП срещу Борисов
© Булфото (архив)

Говорителят на ЦИК Александър Андреев коментира пред izbori.bg третата жалба на БСП за нарушаване на изборните правила от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и искането на партията той да излезе в отпуск до евровота.

Припомняме, че по третата жалба все още има липсата на решение от страна на ЦИК.

- Г-Андреев, по повод третата жалба на БСП срещу премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Вие вече се произнесохте по втората им жалба, но нямаше публикувано решение, какво решихте вчера?

- При всички случаи се публикуват решенията, защото има публичен регистър, това което беше докладвано вчера с оглед, че ЦИК вече се е произнесла по този сигнал, не би следвало да се произнася отново. Един път вече има протоколно решение на Комисията, като е взето решение за неустановяване на нарушение, от там нататък няма защо да се произнася отново. В публичния регистър би трябвало да е качена и какво е протоколното решение на ЦИК.

- За второто Ви решение всъщност нямаше такава публикация и вероятно затова БСП са реагирали с трета жалба?

- Сега вече ще има публикация.

Novini.bg
1007 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.17 | 12:55

1

От БСП са пълни простаци. Трябва постоянно да им се повтаря едно и също нещо. Малоумници.

Добави коментар

Водещи новини