Говорителят на ЦИК: Няма решение за затваряне на аптеките и бензиностанциите на Марешки

  • 02 май 2019 18:22

  • 579
  • 1
Говорителят на ЦИК: Няма решение за затваряне на аптеките и бензиностанциите на Марешки
© Novini.bg

Няма решение, което да затваря аптеките и бензиностанциите на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967. Това каза пред Izbori.bg говорителят на ЦИК Александър Андреев.

Нито е вземано подобно решение, нито е подаван подобен сигнал до Комисията, каза Андреев. Той твърди, че в момента Централната избирателна комисия не обсъжда предприемането на подобна мярка.

В Нова телевизия Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 каза, че ЦИК обсъжда решение да затвори по време на изборната кампания Аптеки "Марешки" и бензиностанциите, които са под негов контрол под претекст, че това е политическа реклама.

"Това няма нищо общо с политическата реклама, за което беше наложена предишната санкция на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967", уточни пред Izbori.bg Андреев.

Novini.bg
579 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.05.02 | 20:46

1

Ха ха ха Ей какъв цирк ще е до 26-ти

Добави коментар

Водещи новини