Говорителят на ЦИК с коментар за третата жалба на БСП срещу Борисов

Говорителят на ЦИК Александър Андреев коментира пред izbori.bg третата жалба на БСП за нарушаване на изборните правила от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и искането на партията той да излезе в отпуск до евровота.

Припомняме, че по третата жалба все още има липсата на решение от страна на ЦИК.

- Г-Андреев, по повод третата жалба на БСП срещу премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Вие вече се произнесохте по втората им жалба, но нямаше публикувано решение, какво решихте вчера?

- При всички случаи се публикуват решенията, защото има публичен регистър, това което беше докладвано вчера с оглед, че ЦИК вече се е произнесла по този сигнал, не би следвало да се произнася отново. Един път вече има протоколно решение на Комисията, като е взето решение за неустановяване на нарушение, от там нататък няма защо да се произнася отново. В публичния регистър би трябвало да е качена и какво е протоколното решение на ЦИК.

- За второто Ви решение всъщност нямаше такава публикация и вероятно затова БСП са реагирали с трета жалба?

- Сега вече ще има публикация.

Коментари

  1. 2019.05.17 | 12:55

    От БСП са пълни простаци. Трябва постоянно да им се повтаря едно и също нещо. Малоумници.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет