Мария Габриел в Стара Загора: Искаме обединена Европа, в която България има своето достойно място

  • 09 май 2019 19:25

  • 292
  • 1
Мария Габриел в Стара Загора: Искаме обединена Европа, в която България има своето достойно място
© ПП ГЕРБ

9 май е празник, на който всички трябва да си дадем сметка колко важно е обединението, защото то е в основата на всеки успех. Единствено заедно можем да преодолеем предизвикателствата. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова в Стара Загора.

В парк „Артилерийски“ в областния център тя се включи във фолклорен флашмоб „Пулсът на Европа“, организиран от младежката организация на партията в града. На специално разчертан контур, дълъг близо 300 метра, изобразяващ сърдечен пулс, се изви за втора поредна година българско хоро по повод Деня на Европа.

„Стара Загора може да се гордее със своя кандидат за евродепутат Николай Диков, а градът има наистина специално място в Европа“, сподели Габриел. По думите й днес живеем във времена на предизвикателства и всеки един гражданин може да има принос в справянето с тях, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„За целта са нужни диалог, единство и вяра. С днешното 300-метрово хора ние изпращаме силно послание към Европа – че сме заедно и че искаме да живеем в Европа, която съхранява българските традиции“, посочи водачът на листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите и допълни, че всички кандидати на ГЕРБ ще работят за обединена Европа, в която България има своето достойно място.

„Днес пулсът на Европа бие в български ритми. Европа работи за Стара Загора и благодарение на членството в Съюза градът ни с всеки изминал ден става все по-добро място за живеене. Когато сме заедно и хванати за ръце – точно като на българско хоро – можем повече. Така трябва да сме и в Европейския съюз“, каза на свой ред старозагорският кандидат за евродепутат Николай Диков.

На събитието в Стара Загора присъства и Йоана Фильова, която също е част от листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори на 26 май.

Радина Лазарова
292 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Той

2019.05.09 | 20:50

1

Направо ми омръзнахте, партии, Европа, все неща които не слагат нищо на българската трапеза, но вас какво ви интересува като се пълни вашия джоб. Само сладки приказки за хората. Айде довиждане, че не мога ви гледам.

Добави коментар

Водещи новини