Борисов: Ако има автокрация, как чеверме социалистите ще се събират в Южния парк?

  • 20 април 2019 13:44

  • 4217
  • 55
Борисов: Ако има автокрация, как чеверме социалистите ще се събират в Южния парк?
©

Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират. Виждам, те днес се изтъпанили там – теменужки, алеи, всичко е подменено там, а те ни връщат във времето на Тройната коалиция. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на отчета за провелия се в последните няколко месеца граждански диалог под надслов "Европа в нашия дом" .

БСП разчита на късата памет, сега цялата Тройна коалиция говорят за борба с корупцията в един прекрасен Южен парк. Те говорят, че ГЕРБ трябва да бъде заличен, така както заличиха СДС, за да остане само БСП/ БКП. Когато говорят за борба с корупцията -  те, премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция. Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма, заяви Борисов.

Те издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа. Тези сега в Южния парк ни плашат. Хич не ни е страх от тях. Лошото е, че като сгрешим, си понасяме грешките. Но и ние не сме идеални, посочи премиерът.

Ние няма да се сравняваме с чеверме социалистите. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти. Явно паметта на тези хора е къса, а се надявам, че не е. Трябва да си спомним как тези, които сега се заканват в Южния парк, по времето на Орешарски през глава бягаха да се спасяват в Брюксел и същите тези си приеха закон да ги брани от преследване. Те излезли нас да ни сочат с пръст, подчерта Борисов.

Много ме заболя от това, което ни се случи в миналите дни. Като ги слушам, това ме адски ме амбицира. БСП не могат да прикриват злобата си. Някой си беше позволил да ме коментира за "пълзящата диктатура", че било бисер. Иронизирах Иво Христов заради "пълзяща автокрация". Ако има автокрация как ще се съберете в Южен парк, как всички тези скандали ще са сутрин от 7.00 до 19.00 не спират? Апартаменти, къща, тераса, сауна, баня - от сутрин до вечер. Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва? Всички скандали излязоха по толкова явен начин - демокрацията си работи, каква автокрация. Толкова пъти не искам да ги коментирам заради стабилността и уважението между институциите, но когато върховният главнокомандващ призовава генералитета да не стои безропотно да слуша и да гледа - към какво ги предизвиква, не е ли към диктатура? Ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме сега на колко места военни преврати. Тогава си замълчахме, заяви премиерът.

Трябва да направим така, че да не подложим отново държавата на това унижение да се върнат същите хора, макар че тяхната цел е да избягат в Брюксел, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати. Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме wi-fi във всяко едно училище. На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност, заяви премиерът.

До края на нашия мандат магистрала "Хемус" трябва да подмине Плевен и да стигне до Белокопитово - Буховци. Това не е предизборно, поясни Борисов.

По думите му опозицията ходи по улиците и мери фугите между паветата, а не признава направеното до момента. До 26 април ще пуснем булевард "Левски" във Варна. Искам всяка фуга да мине кметът и да я види, отбеляза премиерът.

Той заяви, че след управлението на БСП всичко в държавата е било развалина. Парите за "Хемус" сме ги заделили. Във вторник правим две първи копки. При Ябланица почти пробихме планината. До Плевен започваме две копки едновременно. Ударно започваме Шумен-Търговище да довършим. Наредил съм на Нанков - Мездра-Ботевград до две-три седмици максимум да стартира. И обходът на Димово също, за да се подготвим излизайки от "Хемус" да влизаме там. Магистрала "Струма" върви добре, следващият месец ще подминем Благоевград и влизаме в тунела "Железница". В рамките на следващите година и половина, две ще стигнем до Кресна - социалистическа мечта. Това е факт и ние ще го направим, уточни Борисов. 

В началото на май започваме доизграждане на оставащите 20 км до границата със Сърбия. Най-натовареният път Пловдив-Асеновград работи перфектно. Сега правят обходите. Подготвяме обходния път, защото сме обещали и на Пазарджик, да извадим трафика от града. Май месец в началото искам да го видя как го правите. И за тези отсечки, за които говорите, те вече работят. Аз не ходя на първа копка на гола ливада да ме снимат. В началото на май, последната отсечка започваме, защото сме се разбрали с Вучич и тези 20 км до границата да ги завършим и тях. В рамките на две години максимум ще ги завършим, до края на мандата, увери министър-председателят.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4217 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
КРАДЛИВАТА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА

2019.04.21 | 08:11

55

СИ ИМА САЙТ и ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ.

гост

2019.04.20 | 23:38

54

То и ваши депутати говориха директно за вас и сигурно не сте забравили как ви наричаха шайка,как искаха да ви вкарват в затвора,как от управлението ви държавата е затънала в корупция,но сега са на високи постове в партията ви

Гост

2019.04.20 | 19:16

53

Кога да вярваме на Борисов,това че до вчера беше притеснен,че един умен и успял политик ,българин, който е на висок пост в ЕС не е включен в листата на БСП за евродепутат или на днешните му нападки срещу него.Това показва че за него са важни скандалите,раздорите в опозицията.А това-ще направим,ще,ще сме го чували и на предишни предизборни говорения,лично той казваше ,че ще има полицай във всяко населено място,даже бяха уж на обучение,но явно не са завършили защото това не се случи

2019.04.20 | 19:04

52

Какво говорене на премиера на държавата ни,направих им,построих им,ще увеличим пак заплати,пътища ще направим,-цветя и рози ще бъде,но кога ? 360 милиона на този,20 на другия или с парите на народа ще печелим изборите,Като толкова много направихте,построихте защо живота на народа става все по труден,защо болниците в провинцията са в окаяно състояние,защо по селата не са чували за доктор,не за фелдшер поне,с минимални заплати и пенсии как се живее.Докога ще се опитвате да ни заблуждавате с Орешарски,та той беше година на власт,вие сте над десет и държавата ни е подложена на унижение,от какво други ще ни спасявате

Шопът

2019.04.20 | 17:47

51

Скоро ,много скоро ,ще строиш на острова на съкровищата Белене.

Шайка

2019.04.20 | 17:11

50

Сбогом Геррб,,Ку*ви сбогом...

ВЕЛИКИЯ ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ

2019.04.20 | 16:13

42

МАЧКАЙ ГНУСНАТА МУТРА НА МАФИЯТА ОТ БСП БАЧКАЙ И НИКВА ЖАЛОСТ ЗА МАФИЯТА БТВ_БСП МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Пиночед

2019.04.20 | 17:00

49

Всичко е вярно, което е написано как заминаха да учат в Англия през 90 години? Тогава всичко беше с визи другарю! Има един бивш президент на Левски той е поел на място Милен Велчев и Ники Потър. А парите са от тези изнесени от комунистите в периода 1984-1989.Понеже другите държави и техните пенсионни фондове инвестират в този период и имат доходност а България взима заеми и изпада в Дефолд непалтежоспост. Това е от комунистите последствието за следващите 40 години фалита на държавата и пенсионната система! После Иван Костов беше виновен, но май нещата са други.

2019.04.20 | 16:18

45

шизофренията днес май те е натиснала здраво, нивата на серотонин в мозъка са очевидно по-високи

Пиночед

2019.04.20 | 16:53

48

Гласувайте за отпадъка определена от Решетников! Погледнете Беларус, Украйна, Боливия това ли искате да се случи? Тези от Бсп не са били на власт от доста време искате ли да заложат златните резерви само такава схема Румен Гечев не е правил. Разберете в Германия, Франция, Швейцария и Италия живеят добре понеже никога не са управлявали КОМУНИСТИ на заплата в РУСИЯ!!! БОРИСОВ НЕ Е СЪЩО ЦВЕТЕ НО ИМА АВТОРИТЕТ А ОНЕЗИ СА БИЛИ И ЩЕ БЪДАТ ЕВТИНИ, ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ И НЕГРАМОТНИ СИНОВЕ И ВНУЦИ НА ПАРТИЗАНИ!

Нищо

2019.04.20 | 16:45

47

Този човек, от на ден все по-несвързано говори. Никаква последователност в приказките му....а "свободата" на словото дойде от Свободна еврооа, а не от нашите медии

2019.04.20 | 15:31

35

СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА НА ГЕРБ БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА!

2019.04.20 | 16:41

46

слава на СИК и цялата шайка около него

2019.04.20 | 16:17

44

шизафреник

Добави коментар

Водещи новини