Трус в БСП: Опонентите на Нинова в партията я заплашиха заради Станишев

  • 14 април 2019 17:23

  • 7279
  • 39
Трус в БСП: Опонентите на Нинова в партията я заплашиха заради Станишев
© bulphoto

Опонентите на лидер на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в партията я заплашили с атака на лидерския пост заради изключването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от евролистата. След дълги месеци на вътрешна опозиция и липса на единение около един водач, несъгласните с политиката на соцлидерката се групираха около изпадналия засега от червената листа Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Предупреждението отправи публично на пленума Димитър Дъбов по време на дебатите около имената в листата, съобщава Канал 3.

Ултиматумът е бил поставен към председателката на партията с аргумента, че след като не иска президента на ПЕС в листата, го връща у дома да се бори за нейното място. Ако Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е в листата, го поставяш в ситуация да се бори за твоето председателско място, предупредил Дъбов, който е зам.-председател на БСП по времето на председателството на Станишев.

На влизане на пленума самият Станишев обяви, че с предложената от лидерката листа БСП прави голям подарък на ГЕРБ.

Станишев беше поканен рано сутринта на разговор при Нинова, в който му съобщила, че не фигурира в листата за евровота.

Зад него застанаха с остри изказвания срещу ръководството и листата освен Дъбов, и Велислава Дърева, Антон Кутев, Георги Пирински, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Срещу отпадането му се изказали още Красимир Янков и Ваня Добрева. Присъствието му в листата като признак на цивилизованост на партията окачествил Валери Жаблянов.

Мая Йорданова
7279 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2019.04.14 | 17:37

1

Па Па Паника Елена Йончева отече

ГРОБАРСКА СМРАД

2019.04.14 | 17:37

2

Боце , защо е това пропиляване на енергия и харчене на огромни финансови ресурси за плюене на едни други !!???;)) Ти си завършил милиционерското училище за пожарникар , после сам каза , че по време на Възродителният процес си "КОМАНДВАЛ БАТАЛЬОН"?????.. упс ....тогава, си бил на 27 години ????;) След това стана ОХРАНА на ПЪРВИЯТ , ако не си бил агент... Не шпионин... "Агент на ДС" , кой щеше да ти даде "БАТАЛЬОН или пък да Охраняваш "ПЪРВИЯТ" бе брато , защо преди време точно тук в Дира беше публикувано псевдонима "БУДА" бе Боце ??? Защо , кака Цецка си призна , че до 1989 година е била Партиен секретар в БКП ?? Защо Нинова каза веднъж , че в ГЕРБ имали повече комунисти членували в БКП отколкото има в момента в БСП ???? Но ЗНАЕМ , че не е само при Вас така !!! В.. СДС оня Венцислав Димитров , ами БЕРОН ,ами Георги Марков (КОЛИБАРЯ )агент Николай , ами Костов "преподавателя" по ПОЛИТИКОНОМИЯ , ами ДОГАН агент САВА на ДС , ами Първанов агент ГОЦЕ и.т.н още МНОГО, МНОГО !! Не се плюйте ЗАЩОТО сте братя и сестри всички партии и сте деца на партията МАЙКА - БКП !!! Вземете си стиснете ръцете , прегърнете се като роднини , обединете се в Една партия сложете си пак истинското име БКП , изберете си един нов ТАТО и управлявайте!!! Сега като се роите като цирей по болното тяло на тази страна разединявате народа !! Обединете се пак в БКП откъдето тръгнахте , че на хората им дойде до гуша !! ПОБЪРКАХТЕ ГИ !! Другите ти приказки шпиони , агенти са "ПУНТА МАРА";))

2019.04.14 | 17:40

3

Корнелия Нинова ще ги държи цяла нощ докато ги умори. Мисля че не могат да и се противопоставят. Ще стане каквото тя иска.

Умник Гюро

2019.04.14 | 17:42

4

СПРЕТЕ ДА СЕ ПРОДАВАТЕ НА ПРЕСТЪПНАТА КРАДЛИВА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА и ДА ПИШЕТЕ КАТО ТРОЛОВЕ за ПАРИ.ТЕЗИ ГАДОВЕ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА и НАСЕЛЕНИЕТО.

Опорна точка

2019.04.14 | 18:21

11

Гледам - твоите призиви не могат да спрат разочарованите комунисти. Хем им казваш че по всички въпроси си има опорки и платени специалисти... ама никой не слуша пусто

2019.04.14 | 17:52

6

Ох,на леля Адолф безсребреничето!!Как се загрижило горкото!!Кирето да не ти е намалило надника,а??

2019.04.14 | 17:47

5

Време е тази партия да се изчисти от станишевци и герговци, в противен случай се прегръща с герб и се връща член първи.

2019.04.14 | 17:53

7

Корнелия и Десислава Радева колят и бесят. Това е, ако щеш. Моника Станишева е вън.

Дъбови разни

2019.04.14 | 18:01

8

Дъртите комуняги и апаратчици се гънат като червей в мравуняк, но тяхната песен е изпята.

Разочарован

2019.04.14 | 18:02

9

Да накажем БСП на Корнелия !! Тя съсипа партията - да я накажем на изборите !!

2019.04.14 | 18:18

10

Урааа урааа

2019.04.14 | 18:31

12

Никога повече комунизъм

Добави коментар

Водещи новини