Бойко Борисов: Евролистата на БСП е шпионин - ДС, шпионин - ДС

  • 14 април 2019 14:12

  • 7976
  • 134
©

Мислех да не идвам, но ми харесахте, с това което представихте. Сега разбирам защо нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна война. Днес, като им видях листата, разбрах, че има само един, който разбира нещо от европейски фондове - Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското. Оттам нататък е само шпионин-Държавна сигурност, шпионин-Държавна сигурност. Останалите нямат нищо общо с тази листа. Това коментира министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на представянето на политическата платформа за евроизборите на партия ГЕРБ, предаде репортер на Novini.bg.

"Те толкова пъти бяха излъгани, че някой иска да им се предложи, но не е наша работа да им се бъркаме", добави той, визирайки избирателите.

„Действително много троянски коне ще влязат в Европейския парламент. Бях готов да се обзаложа, че Иво Христов ще бъде в листата, защото ги видях как се гледат на КСНС с Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс никой да ви набори или да излезе по-добре подготвен. Затова съм сигурен, че ще започват и свършват с апартаменти и тераси. Ние шамарите си ги изядохме, научихме си уроците. всички са наясно на какво най-много реагират хората и не трябва да го допускаме“, подчерта Борисов.

„Имаше една игра "Намерете разликите", с БСП можем да си играем на нея“, добави премиерът.

„В момента има един човек, който е на най-високия поста в света – Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Невключването му в евролистата показва, че БСП няма нищо общо със социалистите – това ще се изтълкува в Европа“, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

"Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?", каза премиерът.

„Те нямат с какво да се похвалят, освен с компромати. Много готино е да се закачиш със знамето на разследващ журналист, но въпросът е какво разследване си направил, като си бил в сянката на премиера. Като си раследващ журналист, трябва ли да биеш по човека, който е спрял отвличанията и контрабандата. Защо като си разследващ журналист, не разследваш нищо?“, попита Борисов.

Колкото повече се отдалечаваме от председателството, толкова повече се въздиша по нашето председателство. България се дава за пример със справяне с мигрантската вълна навсякъде. И сега понеже няма мигранти, бъдете внимателни по места да не разиграят пак етническата карта с някоя и друга провокация“, заяви Борисов.

Защото те нямат какво да кажат, нямат един успех, който да покажат. Разбирам да се закичиш със знамето на разследващ журналист – много готино звучи. Много готино е да биеш по човека, арестувал "Наглите", спрял отвличанията и т.н. Въпросът е, като си бил разследващ журналисти и четири години си бил в сянката на премиера – какво разследване си направил тогава. Или си разследващ журналист само когато си в опозиция. Ами, и ние като станем опозиция някой ден, ще станем разследващи журналисти“, коментира Борисов.

"10-тте млрд. лв., които БСП са крали, искат да ги припишат на нас. Говорят, че по 10 млрд. лв. сме крали на годината – те знаят, че една лъжа сто пъти, като се повтори, става истина. И на КСНС попитах щом се крадат, първо да видим откъде – как ще се откраднат 10 млрд.“, заяви премиерът.

„Червените олигарси много добре са знаели, че като дойде ГЕРБ на власт ще правим пътища и навсякъде са изкупени кариери и земи. И сега протестират“, коментира той и посочи, че предстои в най-скоро време да се направят поне две първи копки в Северна България.

Борисов се обърна към кандидатите за евродепутати с думите: „Нанесоха ни тежък удар, сами сме си виновни. Убеждавайте хората, че ще бъдем по-добри. Тези хора си измислят, легендират си – не случайно са деца на такива семейства. Измислят си легенда като всеки разузнавач, така вярват в легендата, че са разследващи и еди-какви си. Те са забравили всичко друго и си вярват, че са борци. Това е много тежък синдром“.

 

 

Мая Йорданова
7976 134

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 134

Добави коментар

2019.04.15 | 20:34

134

ЛИСТАТА НА ГЕРБ МУТРА КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ ФИЗКУЛТУРНИК КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ И Т НАТ

робот

2019.04.15 | 09:24

133

ето как се пускат фалшиви новини!

2019.04.15 | 08:38

132

наглост , агент БУДА говори за шпиони на ДС ,

Гочо

2019.04.14 | 18:57

128

Всички червени са боклуци

2019.04.15 | 08:35

131

агент БУДА от кой е ,

2019.04.14 | 21:57

130

ГЕРБ УМРЕ !!!!

ХА ХА ХА ХА

2019.04.14 | 21:54

129

Глупак !! Не виждаш ли че дните на тъпата ти крадлива партийка са преброени а си тръгнал да оправяш другите !!!

Гочо

2019.04.14 | 18:56

127

Всички червени са боклуци

КАТЯ

2019.04.14 | 18:33

123

ЛИСТАТА НА ГЕРБ: КРАДЕЦ-ДЖЕНДЪР-КАЛИНКА-ДЖЕНДЪР-КРАДЕЦ-КАЛИНКА-КРАДЕЦ-КРАДЕЦ-КАЛИНКА-ДЖЕНДЪР-ДЖЕНДЪР И Т.Н.

2019.04.14 | 18:49

126

Гамкай ми гуя трол долен!

с напредването на годинките

2019.04.14 | 18:49

125

Тиквата все повече заприличва на отрицателен герой от анимационен филм.

2019.04.14 | 18:47

124

Бойко разби червените комунистически олигарси.

Добави коментар

Водещи новини