КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество

  • 22 октомври 2020 17:24

  • 406
  • 2
КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество
© Булфото (архив)

КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество. "Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да ви поздравя, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Някои от тях срещнахте и сега, много бивши студенти вече са в бизнеса", обърна се председателят на КРИБ Кирил ДомусчиевКирил ДомусчиевГ-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава към ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Двамата подписаха споразумението в четвъртък в хотел "Балкан", където по-късно ще се проведе общото събрание на най-голямата работодателска организация в България.

"Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се справи сам с кризата. Трябват ни подготвени кадри и добро образование. С университети, правителството и медиите търсим реформа на образованието" добави Домусчиев.

КРИБ сред основателите на престижна организация за решаване на спорове

Проф. Димитров отбеляза, че партньорството между бизнеса и образованието е перфектно, от 5 години заедно се правят стажове и има желание това да продължи.

По повод 100-годишнината на университета Димитров връчи почетни плакети на Кирил ДомусчиевКирил ДомусчиевГ-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава, изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов и Иван Папазов, член на УС на организацията и изпълнителен директор на "ВП Брандс Интернешънъл".

Novini.bg
406 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.10.23 | 08:53

2
Докарай малко хора от банановите републик ядене пиене и да заминават голи на връщане

2020.10.22 | 17:37

1
ИЗРОД

Добави коментар

Водещи новини