Теменужка Петкова ще провери дейностите по изграждане на интерконектора Гърция - България

  • 11 ноември 2019 07:14

  • 254
  • 1
Теменужка Петкова ще провери дейностите по изграждане на интерконектора Гърция - България
© Булфото (архив)

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще провери напредъка на строителните дейности по изграждането на междусистемната газова връзка Гърция - България. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката.

Инспекцията ще се извърши от 11.00 часа между селата Войводино и Орлово в област Хасково.

За участие са поканени министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов и други.

Реализацията на приоритетния за страната проект за изграждане на интерконектора Гърция - България е от ключово значение за диверсификацията на източниците и маршрутите за доставка на природен газ в региона на Югоизточна Европа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
254 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цербер

2019.11.11 | 07:27

1

"Министърът на енергетиката Теменужка Петкова" МИНИСТЪРКАТА,А НЕ МИНИСТЪРЪТ,БРЕ,АЛООУ! МИНИСТЪРЪТ Е МЪЖ,А ТЕМЕНУЖКА ДОКОЛКОТО ВИЖДАМ,Е ЖЕНА.

Добави коментар

Водещи новини