БСП иска мораториум на проучванията за шистов газ

  • 20 септември 2011 19:42

  • 1437
  • 3
БСП иска мораториум на проучванията за шистов газ
©

БСП настоя за незабавен мораториум на проучванията на шистов газ.

Левицата поиска и провеждане на национален референдум по този въпрос.

Според депутата от БСП Антон Кутев, хората в Добруджа масово се противопоставят на идеята в района да се правят проучвания и добив на тази суровина.

Той отново защити идеята да се проведе национален референдум по въпроса.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1437 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Tool Боксер

2011.11.20 | 12:06

3
Независимо, че този призив е на БСП аз се присъединявам безусловно към него. Изследванията за щистов газ не са нищо друго освен опит за иницииране на техногенна еко-катастрофа, маскирана като икономическо вложение. Помислете си само - възможно ли е в ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНА псеудо-кап България да започнат "перспективни" изследвания за шистови газове при положение, че при твърде по-промишлената и производствената комунистическа епоха в България комунистите СЕ ВЪЗДЪРЖАХА и то въпреки, че са сочени като майцепродавци, глобалисти и прочее? За сведения в Германия и Франция ПОДОБЕН РОД ПРОУЧВАНИЯ СА ЗАБРАНЕНИ! Да, ама БОКО ТИКВАТА се кани да подпише на инат! Ела, Господи, па си прибери политическите вересии!
yoyo

2011.10.04 | 14:33

2
Що ли си мисля, че ако БСП бяха на власт щяха да са първите дето да убеждават, че няма проблеми с добива на газ. Може би защото сега не могат да сложат ръка на тая хранилка и Р. Овч. сънува кошмари. Отделен е въпроса, че някой друг ще се намести и още по-отделен, че може и наистина да е вредно за околната среда. Обаче в БГ това няма особена тежест отдавна, всичко е борба за кокала. И крак повлачиха точно БСП (БКП), та да не мрънкат много.
тод

2011.10.04 | 14:33

1
Тъпа и посредвена кампания на про-руските конгломерати. Ако някой успее да се измъкне от лапите на КГБ е престъпник , това е тяхната логика.Но те се борят с нокти и зъби да завладеят нови находища на енергиини източнища.За да могат да Командват. Не им харесва, а да са ни питали дали на Нас ни харесва,О не важно е само дали на тях им харесва. Баста и ние си имаме интереси и Трябва да ги отстояваме!

Добави коментар

Водещи новини