450 млн. лв. е несъбраното ДДС до юни месец

  • 30 юли 2013 11:43

  • 1684
  • 2
450 млн. лв. е несъбраното ДДС до юни месец
©

Предприети са всички възможни законови действия за повишаване на събираемостта на приходите, заяви зам.-министърът на финансите Людмила Петкова при обсъждането на актуализацията на Бюджет 2013 в Комисията по бюджет и финанси.

По данни на министерството несъбраното ДДС до юни месец възлиза на 450 млн. лв.

Петкова заяви, че са предприети мерки за издаване на разрешения за неотложни плащания. Въведен е и фискален контрол върху движението на стоки в страната.

Министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас заяви, че социалните мерки са нещо полезно и те вече се реализират. Кръгът на лицата, които ще получават енергийни помощи, е разширен с около 60 000 души, отбеляза Чобанов.

Министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас заяви, че философията на актуализацията на бюджета е държавата да се разплати с бизнеса и да се влее свеж ресурс в икономиката, за да я задвижи.

„Не дефицитът е това, което ни притеснява. Притеснява ни фактът, че това с дефицитите е прокризисна политика и се доказа в последните години. Дефицит да бъде като самоцел – да не е 2%, а да е 1.2%, от нас не го очаквайте. Мисля, че сме далеч от Гърция”, коментира председателят на Комисията по бюджет и финанси Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

По време на Комисията стана ясно още, че е напълно възможно да има и втора актуализация на бюджета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1684 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.14 | 18:01

1
Отваряйте предприятия хората да работят стига с тия помощи пак цигани ли ще храните боклуци комунистически!
D

2013.08.14 | 18:01

2
Първото нещо което направиха ,вдигнаха майчинските и узакониха катуните(за второто не съм сигурен но го внесоха за гласуване) , което си е подигравка с българите.Нахраниха циганите , техен основен електорат , платиха си един вид на Цветелин Кънчев - пресъпника мангал и неговата евророма.България изчезва от картата на Света , появявя се турска циганория.Това са комунистите - безродни антибългари !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини