Оранжериен производител зове за обединение на земеделците и спиране на протестите

  • 14 февруари 2024 11:10

  • 248
  • 2
Оранжериен производител зове за обединение на земеделците и спиране на протестите
© Bulphoto/ архив

Оранжерийният производител Иван Кабуров от Българската аграрна камера призова колегите си, които отказаха да подпишат споразумението между браншовите организации и правителството, да се включат с исканията си в работната група, която ще изготви детайлите и ще контролира изпълнението по подписаното споразумение.

Иван Кабуров призова земеделските производители да спрат протестите, да обединят усилията си и да дадат гратисен период от три месеца, за да се види дали подписаното споразумение ще проработи: „Призовавам всички български производители, доволни, недоволни, да изчакат, да видят как се работи това споразумение, тази работна група, тогава да вземем някакво решение. Тук виждаме корпоративни интереси, които са засегнати и които остават да протестират, но ние трябва да дадем гратисен период от 100 дни, за да видим дали има резултат“, поясни пред БНР той.

Без земеделски протест в Кюстендилско

Последвайте канала на

Десислава Станева
248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.14 | 12:03

1
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/biox

2024.05.25 | 10:30

2
❤️ Г­­­о­р­­е­­­щ­и­­­ ­­­м­о­м­­­и­ч­­­е­­т­­­а­­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­­ч­­­а­к­­­в­а­­­т ­­-­ X­­1­­8­­.­­F­­­U­N

Добави коментар

Водещи новини