Денков: Дългосрочно и устойчиво развитие на аграрния сектор се постига със закони и инвестиции

  • 20 февруари 2024 16:27

  • 465
  • 2
Денков: Дългосрочно и устойчиво развитие на аграрния сектор се постига със закони и инвестиции
© Министерски съвет

Дългосрочно и устойчиво развитие на аграрния сектор се постига със закони и инвестиции, заяви министър-председателят акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С по време на днешната си работна среща със земеделски производители и животновъди. В хода на разговора им в Министерския съвет бяха обсъдени проблеми в сектора и възможностите за техните решения, съобщиха от правителствената пресслужба.

Акцент беше Стратегическият план за развитие на земеделието и селските райони. Дискутирани бяха също начини за допълнително намаляване на административните тежести.

Министър Вътев постигна съгласие с браншови земеделски организации по техните 12 искания

Премиерът акад. Денков изрази готовността на правителството да продължи диалога с бранша в работен режим до намирането на най-добрите решения за българските производители, в синхрон с националните приоритети и европейските регламенти.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
465 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:56

2
❤️ Г­­­о­р­е­­­щ­­и­­ ­м­­о­­м­­и­­ч­е­т­­а­­­ ­­в­­и­ ­­о­­­ч­­а­­к­­в­­а­­­т ­­-­ X­1­8­.­­F­U­­N

2024.02.20 | 23:24

1
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa

Добави коментар

Водещи новини