Приеха на първо четене три законопроекта за борба с незаконната сеч

  • 26 февруари 2015 16:30

  • 2248
  • 1
Приеха на първо четене три законопроекта за борба с незаконната сеч
©

Комисията по земеделие в Народното събрание прие на първо четене три законопроекта за борба с незаконната сеч.

Първият законопроект е внесен от Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ПГ на ГЕРБ, вторият от Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от ПГ на Патриотичния фронт, а третият е предложен от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от ПГ на "Атака".

И трите проекта целят намаляването на незаконна сеч в българските гори.

Част от промените, предвидени в законопроекта, внесен от Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, е министърът на земеделието и храните предвижда да се наложи мораториум за износ на необработена дървесина за срок от 3 месеца от датата 6 април. „Ние предлагаме един вариант, в които като решение да дадем на министъра на земеделието Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри да упражни правото си за срок от 3 месеца наложи мораториум за износа на дървесина“, обясни Караянчева, цитирана от „Фокус“.

Димитър Байрактаров от Патриотичния фронт посочи, че най-разумният срок за налагане на износ на обла дървесина е 3 месеца. С другите два проектозакона също се цели налагането на мораториум върху износа на необработена дървесина.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2248 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
GOSCHO

2015.03.26 | 22:06

1
Мислете,умуваите,решаваите мораторуми и какви ли не глупости - а гората се ЯКО СЕЧЕ . Какво има да умувате?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини