Зарица Динкова: Правя всичко възможно, за да може испанците да видят страната такава, каквато е в сърцата ни

  • 25 януари 2024 14:12

  • 750
  • 1
Зарица Динкова: Правя всичко възможно, за да може испанците да видят страната такава, каквато е в сърцата ни
© Министерство на туризма

Колкото по-натоварен е щандът ни тук, на изложението FITUR, толкова повече хора имат шанса да се запознаят с България. Правя всичко възможно, за да може испанците да видят страната ни, както ние я виждаме със сърцата си – с любов, знаейки какво предлага нашата култура, нашата природа, автентичността на хората и кулинарията ни. Това всъщност е нашата мисия. Това заяви министър Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор по време на изложението FITUR в Мадрид.

Министър Динкова подчерта, че за да се наложи България като дестинация за четири сезона, общественият и неправителственият сектор трябва да позиционират добре видовете туризъм като СПА, здравен, приключенски, кулинарен, винен, богатата ни история, археология и др.

България е страна, в която може да бъде съчетавана изключителна комбинация от видовете туризъм. Всичко това се отнася и за вътрешността на страната, и трябва да сме проактивни в неговото представяне, посочи министърът на туризма.

България открива първото си национално туристическо представителство в Испания

Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор се срещна и със световноизвестната испанска дизайнерка, трета маркиза на Кастелдосриус и 29-та баронеса на Санта Пау – Агата Руис де ла Прада, която през 2023 г. организира гала вечер на испанската мода в София.

Пътуването ми в България беше сред най-приятните за мен. С повече от 200 испанци, в София направихме модно шоу с много танци и беше изключително. С удоволствие ще се върна в България, но пътуването ми този път със сигурност ще продължи по-дълго, сподели де ла Прада.

Последвайте канала на

Владимир Василев
750 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.25 | 17:30

1
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> do.my/xbio

Добави коментар

Водещи новини