Стела Балтова подари на Николина Ангелкова икона на Св. Мина

  • 04 май 2017 15:22

  • 1785
  • 2
Стела Балтова подари на Николина Ангелкова икона на Св. Мина
© Министерство на туризма

Отчетохме рекорден зимен сезон. През месеците от декември до март, сравнен с миналогодишния период, отчитаме ръст с 20%. Това каза служебният министър на туризма Стела БалтоваСтела БалтоваСтела Балтова е служебен министър на туризма в кабинета на Огнян Герджиков. С указ на по време на предаването на поста на Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

„Такива ръстове не са постигани въобще. Това се дължи на последователната политика и на туристическия бизнес, както и на добрата политика, която се води на национално ниво. Имахме много интересни участия в международните изложения, на които получихме награди. Ще продължим да работим заедно“, заяви Балтова.

Отбелязано бе, че е продължена политиката по отношение на отдаването под наем на плажове, за да могат те да бъдат осигурени, за да има един добър, спокоен летен сезон.

Отчетени бяха и непостигнатите цели. „Някои от тези оперативни цели, които си поставихме, не успях да постигна. Едната от тях е да продължи обществената поръчка за изграждането на единната система за туристическа информация. На най-високо ниво се водеше обаждане в КЗК. За съжаление не се даде шанс да продължим по-нататък“, призна Балтова.

Според нея е изключително важно да има добра институционална памет и с оглед на това е създала работна група, която е изградила концепция. „Създадохме тази институционална памет. Имаше и още нещо, което не успях да свърша – да брандираме летищата и когато слизаме на летището в София, да стои надписа „Добре дошли в моята България“. Там да виждаме известни лица от българската държава и логото на страната“, обясни служебният министър.

Тя добави, че е провела срещи с бизнеса, както и с Талеб Рифай. „Световната организация по туризъм ще застане зад нас и зад всяко действие на министъра на туризма“, каза още Стела БалтоваСтела БалтоваСтела Балтова е служебен министър на туризма в кабинета на Огнян Герджиков. С указ на.

Тя подари на Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard икона на Св. Мина.

Мая Йорданова
1785 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.05 | 07:42

2
бахти комунистическите некадърни подлоги...то едно кафе не е направило на турист през живота си...свине скапани, откъде извирате!??! бузлуджа или кремъл?!?!?

2017.05.04 | 22:51

1
е това с лицата на известни политици е добре , ще си ги плюят на тръгване след доброто ;прекарване;

Добави коментар

Водещи новини