"Мейл он сънди" ще публикува: Меган спечели делото срещу нас

05 март 2021 20:13

"Мейл он сънди" ще публикува: Меган спечели делото срещу нас
© gettyimages
2531 3

Британският вестник "Мейл он сънди" трябва да публикува известие на първа страница, в което да се посочва, че херцогинята на Съсекс Меган е спечелила делото за неприкосновеност на личния живот срещу него, според решение, постановено днес от съдия от Висшия съд в Лондон, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

Миналия месец съдия Марк Уорби реши, че таблоидът е злоупотребил с лична информация на херцогинята и е нарушил авторското й право, публикувайки части от нейно писмо до баща ѝ Томас Маркъл.

Съдия отказа на "Мейл он сънди" да обжалва присъда по иск на Меган Маркъл

Баща и дъщеря се отчуждиха в навечерието на сватбата на Меган с принц Хари през май 2018 г. Като последица от това решение, Уорби е постановил вестникът да публикува съобщение на първата си страница и изявление за изхода от делото на вътрешните си страници.

Съдията също така е наредил сайтът МейлОнлайн да публикува известието за победата на Меган Маркъл за една седмица. Днешното постановление идва два дни преди очакваното откровено интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри, което ще бъде излъчено по американската телевизия.

Мая Йорданова
2531 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
Е

2021.03.06 | 03:32

30872
Редно беше Меган да спепели делото за разгласяване на лична кореспонденция,но за всичко друго като поведение след забегването й в САЩ срещу кралското семейство и Кралицата е несъстоятелно.Ако смята ,че " великото" хонорарно интервю ,дето ще се жалва ,че била пренебрегната ще впечатли някой се лъже .Британците повече ,ще я намразят.Чарлз им купи къща,плаща охрана и вероятно издръжка ,направиха им кралска сватба ,ремонтираха им дом,дрехи ,пътувания,титла,е нахална е !В интервюто ще си оправдава бягството от отговорност,но никой няма да е приеме както Даяна.
До по долу

2021.03.06 | 03:17

30871
Слав Чалгарски пиеше точно на мутрите,по начина по който им харесва,арогантно,сексистки,цинично и ги подлрепяше,както и обратно.Опростачи поколение .В едно интервю в неговото шоу покойния Илия Павлов го нарече с гордост " мултак",а Слави едва не се скри от неудобство.Чалгарски продължава да е в близки отношения с веселата му вдовица.Естествено Слави не е никаква алтернатива,разчита на екранната си известност,вулгарността,зъбенето за да активира първичното у избирателя.Покровителства го задкулисието!
МУТРИ ВЪН

2021.03.05 | 21:08

30674
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14

Добави коментар

Водещи новини