"Сън" плащал за Меган Маркъл

  • 19 март 2021 12:05

  • 3147
  • 6
"Сън" плащал за Меган Маркъл
© Getty (архив)

Американски частен детектив е събирал лична информация за Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и я продавал на британския вестник "Сън", предаде Би Би Си.

"Даниел (Дано) Ханкс показа пред наш журналист копие от доклад, написан в края на 2016 г. Малко преди това в публичното пространство започнаха да циркулират новините за интимната връзка на американската актриса с британския принц Хари", допълни медийната корпорация.

"В документа фигурират телефонът на Маркъл, номерът на социалната ѝ застраховка, данни за нейни бивши интимни партньори и роднини", разказа Ханкс пред Би Би Си.

"В САЩ събирането на лични данни от страна на частни детективи е строго регламентирана. Тази дейност е позволена в някои случаи (полицейски разследвания, съдебни дела и т.н.). Събирането на данни от личен характер с цел последваща медийна публикация е преследвано от законите и на държавно, и на местно ниво", посочи още базираната в Обединеното кралство медия.

"Сред условията за работа с господин Ханкс бе и това той да спазва правните норми. Това отговориха на наш въпрос от "Сън", допълни Би Би Си.

Представител на аристократа и неговата съпруга от своя страна заяви: Въпросната информация сериозно подкопава доверието към определени медии.

"Мейл он сънди" ще публикува: Меган спечели делото срещу нас

"Дано Ханкс е детектив с над 40-годишен стаж. Той е събирал информация за редица знаменитости, сред които и Майкъл Джексън. Детективът има четири присъди. Последната е за изнудване и е издадена през  2017 г.", добави Би Би Си. 

Валери Зайцев
3147 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Joya16

2021.04.10 | 03:55

6
­­В­­и­­­ж­­­т­е­­ ­­м­­о­я­­т­а­­ ­­т­­и­­­й­н­­­ ­п­у­­­т­­­к­­а­ ­­-­­ ­­W­­­W­­­W­­.­­­B­­G­­1­­­7­­­.­­C­­­L­U­­­B­

2021.03.19 | 22:11

5
Докога ще ни занимават с тава цигане?

2021.03.19 | 15:33

4
Тая Меган е ясна, типичен треторазряден холивудски боклук. Но къде е акъла на този рижав малоумник и пълен идиот принц Хари, да грабне тая измет и да я вкара в кралския дворец.
ХХХ

2021.03.19 | 13:10

2
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

2021.03.19 | 13:26

3
Да и гъ-зъ ми сам се бършеше с вестник работническо дело.
тази

2021.03.19 | 12:59

1
тази луничава като баща си.

Добави коментар

Водещи новини