Winbet сключи споразумение за партньорство със Sportal365

  • 11 май 2020 20:40

  • 1302
  • 0
Winbet сключи споразумение за партньорство със Sportal365
©

С радост анонсираме новото партньорство на Winbet и SPORTAL 365 във връзка с интегрирането на новата платформа за публикуване на спортно съдържание, която беше успешно стартирана на сайта на българския букмейкър. В основата на новия общ проект на Winbet и SPORTAL 365 стоят идеите за цифровизация и ексклузивно съдържание, интеракция в реално време и подобрено потребителско преживяване.

Сред основните преимущества на платформата SPORTAL 365 са възможността за предоставяне на актуална висококачествена информация за спортни събития и проследяването на текущи такива в реално време с live коментар, съпътстван от богат снимков и видео материал. Посредством платформата SPORTAL 365 в авторските публикации на Winbet биват интегрирани данни за отбори и отделни играчи. Изключително интересна и иновативна е възможността за всички потребители на сайта на Winbet да правят сравнения между предпочитаните си състезатели на база статистиката за тяхното представяне до момента.

Цветин Йорданов, изпълнителен директор на Winbet, сподели: „След подновяването на първенствата портфолиото от предлагани пазари на сайта на компанията ще бъде увеличено значително. Очакваме да видим плодовете на новото ни сътрудничество именно там. Основен приоритет на Winbet е непрекъснатото подобряване и обогатяване качеството на съдържанието и услугите, които предлагаме на своите клиенти.

Нашата компания си партнира с редица водещи отбори и спортисти, а възможностите на SPORTAL 365 да предоставя изключително висококачествена информация в реално време са свързани именно с тях. Основната ни мисия е да надминаваме очакванията на своите клиенти. Sportal 365 ще ни помогне да го осъществим. Убедени сме в бъдещите ни съвместни успехи и новите възможности, които се откриват пред нас“.

Novini.bg и Profit.bg с рекорден трафик, готвят нови проекти

„Щастливи сме, че новият ни проект с Winbet стартира успешно, а обратната връзка която имаме до момента е изключително позитивна. Постоянно работим по усъвършенстването на платформата SPORTAL 365, тъй като спортните фенове са изключително взискателни. SPORTAL 365 позволява интегрирането на спортни данни с редакторско съдържание в авторските публикации на сайта на Winbet, както и свободен достъп до търсена информация в иновативна дигитална среда.

Плановете за развитие и инвестиции на нашите компании съвпадат и вярвам, че ще постигнем бързо съвместно развитие, което ще даде устойчиви резултати.“ сподели изпълнителният директор на Sportal 365 Стилиян Шишков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1302 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини