Община Несебър: Бареков и ТВ 7 – олицетворението на антижурналистиката

  • 22 юли 2011 11:30

  • 8067
  • 7
Община Несебър: Бареков и ТВ 7 – олицетворението на антижурналистиката
©

Водещият на ТВ 7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва премина всякакви граници, норми и етични задръжки на професионален журналист в последното /поредното/ си предаване, посветено целево на Несебър, се казва в специално прессъобщение на общината изпратено до медиите.

На 21.07.2011 г. в „Гореща точка” Бареков без никакъв срам откровено се изяви като политическо оръдие в една нечистоплътна и платена кампания за „черен ПР” срещу общинската администрация и лично срещу сегашния кмет на Несебър – Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в. С действията си, Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и медията, която му плаща доказаха категорично, че предишното изявление на Община Несебър от 5.06.2011 г. е изцяло верно. Олигархичният кръг, около медийната групировка – монополист „Пеевски-Кръстева” и банкерът Цветан Василев са се ангажирали тясно с партийната фирма на местния олигарх Чочо Александров, с цел спечелването на властта в Несебър „на всяка цена”, дори с цената на откровени клевети, лъжи, инсинуации и грубо манипулиране на общественото мнение. Заради лъжливите си изявления управителят на Чочовата фирмена партия Атанас Терзиев бе даден под съд и ОСЪДЕН за клевета. Материалният интерес на посочените лица и фирми е прозрачен и известен както на местната общественост, така и на голяма част от българите. В олигархичния сценарий са ангажирани също така уж „обективната и честна” ТВ СКАТ, както и „независимия” бургаски сайт Бургасинфо. Обвързаностите с Чочо Александров са доказуеми и скандални, дискредитиращи тези „медии” като силно зависими от корпоративни интереси. При необходимост, сме готови да предоставим документи и конкретни доказателства за това.

Алармираме цялата българска общественост, обществеността в община Несебър и независимите медии в България за опитите на една финансово-корпоративна група, създала частна партия, да обсеби ресурсите на Несебър, с цел задоволяване на частни бизнес интереси, за сметка на обществените. Опитите да се създаде изкуствен разкол между жителите на Стария Несебър и останалите граждани, е показателен пример за вредното влияние на тези хора, чиито действия са подплатени с огромни пари, медийно и политическо влияние. Жалко е, че заложник на лица, замесени и осъдени за най-неморалното политическо престъпление „купуване на гласове” и на техните кукловоди, става най-известният и най-емблематичен град на България – Несебър.

Апелираме лично Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се запознае с тази порочна политическа спекулация, в която е замесено и неговото име по недопустим начин. Призоваваме г-н Борисов да не се подава на провокации, режисирани от маргинални лица и структури и да не позволява употребата на големия му авторитет за користни цели. Едва ли с осъдени за клевета и купуване на гласове хора, може да се гради устойчив и траен авторитет.

Последвайте канала на

Novini.bg
8067 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
niko

2014.08.01 | 21:39

7
barekov kato jurnalist trqbvashe da e bespristrasten a ne da vzima strana v slu4aq , qvno dosta pari4ki prebira za platenite si reportaji dalgiq :)
Мена

2014.08.01 | 21:39

6
В случая Бареков едва ли нещо е взел. Направи едно предаване преди време в което покани и кмета на Несебър, обаче кмета две думи не може да върже на кръст и се уплаши, та не се появи. В последствие изсипа една кофа помия срещу Бареков както и в случая. Всъщност това не е изявление на "Община Несебър", а на платените гъзолизци на кмета и използващи пресцентъра на общинската администрация като предизборен щаб. "Община Несебър" е географско понятие. Използването му ато подпис на разни писания говори единствено за необразованост и мегаломания. Кмета на Несебър обаче се страхува да застане със собственото си име под написаното или си е въобразил, че щом е на този пост той е общината.
осведомен

2014.08.01 | 21:06

5
Нищо подобно г-н Бареков се представи като един истински и обективен журналист-абсолютно с нищо не е преминал границите и етичните норми по отношение на община НЕСЕБЪР .
niakoi

2014.08.01 | 21:05

4
Barekov zasto izhvarcha ot BTV zastoto vzima parichki da opluva, a tova predavane e porednoto dokazatelstvo za jurnalisticheskata podgotovka na Niki Duduka
манев

2014.08.01 | 21:05

3
Бареков буди отвръщение.
Ахмед Доган

2014.07.29 | 00:23

2
Точно така Бареков ефенди. Ще ме слушкаш. Както мен, така и мустакатият бей Банго Василев.
ДПС

2014.07.21 | 19:23

1
И що не се яви при Бареков да му ги каже нещата право в очите. Страхливец.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини