Бойко Борисов и Делян Добрев връчват договори за близо 50 млн. лв.

  • 29 май 2012 08:46

  • 2023
  • 0
Бойко Борисов и Делян Добрев връчват договори за близо 50 млн. лв.
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще присъства на връчването на договори по Оперативна програма „Конкурентоспособност”, съобщиха от правителствения пресцентър.

Церемонията ще се проведе в зала „Европа” на парк-хотел „Москва“. Договорите ще бъдат връчени от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: на фирми, участвали в процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията”. Общият размер на средствата е 48 895 750 лв.

Над 200 договора са подписани до момента с български фирми и вече са в процес на изпълнение. Основната цел на процедурата е да допринесе за насърчаване на конкурентоспособността на българските предприятия чрез предоставяне на подкрепа за въвеждане на системи за управление, постигане на съответствие на продукти с европейски и международни стандарти, както и въвеждане на добри производствени практики като фактори за подобряване на производствения процес, постигане на ефективна организация на цялостната дейност и създаване на продукти и услуги с висока добавена стойност.

По-късно Борисов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото ще направят инспекция на завършения първи етап по изграждане и реконструиране на сградата на Националния антидопингов център, съобщиха от правителствения пресцентър.

Антидопинговият център и допинг лабораторията се намират на ул. „Никола Габровски” №1. Строителните дейности започнаха през август 2011 г. Те възлизат на 3,5 млн. лв.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2023 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини