Томислав Дончев: Договорихме 105% от средствата

  • 11 юни 2013 07:44

  • 1752
  • 1
Томислав Дончев: Договорихме 105% от средствата
©

Данните са такива, каквито са, каза Томислав Дончев

Бившият министър за еврофондовете бе гост в БНТ и заяви, че 105% от средствата от Европейския съюз са договорени. За големите проекти от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Дончев посочи, че Оперативна програма Транспорт е в много зряла фаза. Тази тема засяга общините и много други хора и всеки трябва да бъде внимателен какво се казва и да не се внася смут. Всяка година се говори за спиране на еврофондовете. За големите проекти Дончев посочи, че това са са Лот 3 от Автомагистрала Струма, АМ Хемус под връх Шипка, ЖП магистралата София - Бургас.Той призна, че много фирми се отказват от еврофондове, защото нямат възможност да се финансират.

Според Дончев е нормално всяко едно ново правителство да осветлява предходниците си, но това не трябва да бъде оправдание.

Приходната част на бюджета трябва да бъде осъществена напълно, допълни бившият министър. 

Всички се нуждаем от качествен парламент и заради това искаме взаимно уважение от страна на всички депутати, по този начин народният представител от ГЕРБ отговори дали парламентарната група ще престане с бойкота на НС. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1752 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.16 | 21:37

1
da ne si sa obarkal 105 procenta da otkradnete .alchni mrasnici.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини