Томислав Дончев: Премиерът да се отчете какво е договорил в Брюксел

  • 05 юли 2013 15:45

  • 2464
  • 4
Томислав Дончев: Премиерът да се отчете какво е договорил в Брюксел
©

Трябва да се внимава с параметрите на дефицита. Това каза на пресконференция депутатът от ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

„Надвишаването на дефицита означава автоматично спиране на еврофондовете както от този програмен период, така и от следващия”, каза Дончев. Когато една държава влезе в свръхдефицит, на нея автоматично й се спира европейското финансиране, посочи той.

„Дефицитът не е абстрактен статистически показател”, каза още Дончев. „Няма да коментирам жанра заместник-министър за три часа или заместник-министър на сиво”, допълни той. В режим на изключително тежки, безпрецедентни преговори, екипът воден от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е договорил 15.2 млрд. евро за следващия програмен период, по думите на Дончев.

Нетен приход, след приспадане на вноските, които България дължи на Европейския съюз – над 12 млрд. евро. За нещастие, след това бюджетът беше върнат обратно на ниво съвет, допълни той.

„Трудно ми е да коментирам новия бюджет, защото от повече от една седмица чакам да разбера какво е договорило българското правителство. Вие знаете ли, защото аз не знам, а се считам за информиран човек”, каза Дончев.

Искам да призова министър-председателя - да сподели, ако не - да се отчете, какво е договорил миналата седмица в Брюксел - заяви той.

Последвайте канала на

2464 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЮН

2013.07.06 | 12:19

4
КАКЪВ ИНТЕЛЕКТ КАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ ... А РАЙКОВ КАКВО ПРАВИ ПРИ АРАБИТЕ А ----- А ВИЕ КАКВО ПРАВИХТЕ ПРИ АРАБИТЕ И ТУРЦИТЕ
старшината

2013.07.06 | 09:18

2
вашата МУТРА колко пъти дава отчет пред народа вие освен да крадете за друго ви няма ---ЦАРВОЛАНИ.

2013.07.06 | 09:57

3
Пред Панорама този протеже на Бойко -издрънка един куп глупости- като заяви,че ГЕРБ за първите 2 години провел най-успешният мандат на всички времена-а само 1.5 година накрая решили да си приберат ВЕРЕСИИТЕ в КАШОНИ и с Авиоотряд 28 ги транспортирали към ОФШОРНИТЕ ЗОНИ...Сега отново искат да ловят РИБА в мътни ВОДИ -с бързи избори !!!

2013.07.06 | 08:08

1
Tърсеха майка ти тя пък била в столипиново.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини