Създателите на Napster пуснаха нова услуга

  • 06 юни 2012 15:57

  • 907
  • 0
Създателите на Napster пуснаха нова услуга
©

Създателите на една от най-популярните платформи за споделяне на музика в близкото минало - Napster, пуснаха свой нов проект за видеочат, който използва Facebook за платформа, пише dnevnik.bg.

Двамата съоснователи на Napster, Шон Паркър и Шаун Фанинг, стартираха своята нова компания, която разработва услуга за видеочат, която работи във Facebook, съобщава технологичният сайт TG Daily.

Airtime е услуга за видеочат, която среща непознати подобно на руския проект Chatroulette, но не на напълно случаен принцип, а на базата на местоположение и сходни интереси.

Ако решите да използвате услугата, която е достъпна и за българските потребители, ще започнете да разговаряте с непознати до момента, в който решите да разкриете своята самоличност. Приложението позволява да гледате заедно клипове в YouTube, а основателите на новата компания обещават, че скоро ще добавят още възможности за споделени забавления онлайн.

Двамата създатели с богат опит в интернет бизнеса коментират, че ще направят всичко по силите си, за да може проектът им да не последва съдбата на Chatroulette, който се наводни с извратени типове, които изгониха голяма част от посетителите му. 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
907 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини