Италианка държи ключа към тайната на харизматичния вид на Барак Обама

share

Разкрита беше тайната на харизматичния вид на американския президент Барак Обама. Ключът към нея е в ръцете на
италианската гримьорка Марилиза Батистела, пише в. "Кориере дела сера".

Четиридесет и осем годишната дама от Италия имигрирала в САЩ преди пет години с амбицията да стане гримьорка в киното. Първо тя живяла във Вашингтон при приятелка и работела като стоматологична асистентка. После се кандидатирала за гримьор в няколко
телевизии, сред които Фокс и Си Би Ес и накрая те я наели за гримьор на повикване. През годините Марилиза гримирала видни гости на телевизиите от света на политиката и на шоубизнеса. Нейни "клиенти" били Арнолд Шварценегер, Брус Спрингстийн и Робърт де Ниро.
Преломът настъпил през март през 2009 г. , когато на италианката била възложена отговорната мисия да гримира новия президент на САЩ Барак Обама за първото му пространно интервю за програмата "60 минути" на Си Би Ес. Марилиза се справила толкова добре, че започнали да й възлагат да гримира Обама за други негови телевизионни изяви. Вицепрезидентът Джо Байдън останал впечатлен от уменията й и също започнал да полза редовно гримьорските й услуги. "Джентълмен, чаровник, елегантен и скромен" - така Марилиза описва Обама след срещите си с него.

Не такова е мнението й за Брус Спрингстийн или за Робърт де Ниро, които я поразили със студенината си.

Водещи новини

Още новини