Кейт Мидълтън може завинаги да изостави кралските задължения

Getty images
share

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може никога да не се върне към кралските задължения на пълен работен ден, тъй като преоценява ролята си след борбата с рака, съобщава RadarOnline.

Въпреки скорошните публични изяви, Кейт Мидълтън все още не се е възстановила напълно и има възможност ролята й на публична фигура да се промени завинаги, твърдят експерти на Острова. Тъй като принцесата на Уелс продължава лечението си от рак, тя е била принудена да „преоцени“ ролята си на работещ член на кралското семейство на пълен работен ден – отваряйки вратата за възможността тя „никога да не се върне“ към задълженията си.

42-годишната съпруга на престолонаследника принц Уилям прекара месеци далеч от светлините на прожектора, за да се бори с тежката болест. Тя се е появявала на публични събитие само няколко пъти през годината, която породи надежда у почитателите й, че ще се завърне. Но източник разкри, че тя все още се бори с рака, което застрашава завръщането й на пълен работен ден в обществения живот.

Кейт Мидълтън изненада с нова публична поява

Журналистът Дан Уутън написа: „Катрин продължава да е сериозно болна, продължава лечението си с химиотерапия и въпреки че е наясно с ролята си, разбираемо приоритетите й са се променили значително“.

За това как короната ще се справи с потенциалното решение на Кейт да намали значително ролята си, кралски експерти предполагат, че монархията няма да имат друг избор, освен да приеме решението й.

Водещи новини

Още новини