Кейт Мидълтън пак се скри след публичната си изява! Социалният живот може да ѝ навреди

  • 20 юни 2024 21:21

  • 2162
  • 2
Кейт Мидълтън пак се скри след публичната си изява! Социалният живот може да ѝ навреди
© Gettyimages

Принцесата на Уелс Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от най-вероятно отново ще изчезне за дълго време, след като направи първата и публична изява, откакто обяви, че е болна от рак.

Това заяви кралският експерт Кейти Никол пред Entertainment Tonight. Според нея Кейт сама е взела решението да участва в парада Trooping the Color, но в същото време активният социален живот може да й навреди, тъй като цялото внимание е насочено към нея. Въпреки безупречния си външен вид, Кейт сега не е толкова силна, колкото беше преди, смята Никол.

"Мисля, че тя вероятно ще има дълга и заслужена почивка след това. Не мисля, че можем да очакваме да я видим на публично място за известно време. Ще е необходим период на възстановяване", каза тя.

Принцеса Кейт пристигна с каляска с трите си деца в Бъкингамския дворец

Междувременно експертът по езика на тялото Дарън Стантън каза, че Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от е била емоционална на парада Trooping the Color в Лондон. Принцесата не е успяла да скрие чувствата си след завръщането си към задълженията си, пише Телеграф.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2162 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.21 | 00:21

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.20 | 21:58

1
А ПЪК СЛЕД 25 ГОДИНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И 5 МИЛИОНА БЮДЖЕТ , БАН ИЗОБРЕТИ АПАРАТ , КОЙТО ОТЧИТА КОЛКО ЧОВЕКА ОТ ПЕРСОНАЛА ИМ СА ПРЪ ДНАЛИ НА ДЕН И НА КОЙ ПРЪ ДНЯТА МИРИШЕ НАЙ МНОГО.

Добави коментар

Водещи новини