Косата на Кейт Мидълтън остава здрава и гъста въпреки химиотерапията

  • 18 юни 2024 08:37

  • 4865
  • 3
Косата на Кейт Мидълтън остава здрава и гъста въпреки химиотерапията
© gettyimages

Тази събота принцесата на Уелс и съпруга на британския престолонаследник Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член - Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от - застана пред камерата за първата си публична поява за последните шест месеца. Едно от нещата, върху които хората се фокусираха, освен фигурата и тоалета на Кейт, беше косата ѝ. Косата на принцесата винаги е изглеждала гъста и здрава, но един от най-често срещаните странични ефекти при химиотерапия е интензивният косопад.

Кейт изглеждаше отслабнала, но забележително здрава за човек, който се бори с толкова сериозна диагноза. Тя и семейството присъстваха на парад по случай рождения ден на крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен.Преди три месеца Кейт разкри, че е диагностицирана с рак и в момента се подлага на превантивна химиотерапия. Макар че засега не се разкриват подробности за вида на рака, химиотерапията, на която се подлага, е свързана с редица предизвикателни странични ефекти.

"Имам добър напредък, но както всеки, който преминава през химиотерапия, знае, има добри и лоши дни", пише Кейт в Instagram на 14 юни.

Кейт Мидълтън се показа след тежката диагноза и обяви неочкавана новина

"В тези лоши дни се чувстваш слаб, уморен и трябва да се отдадеш на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш максимално от това, че се чувстваш добре." Тя добави: "Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се чувствам достатъчно добре, за мен е удоволствие да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ме зареждат с енергия и позитивизъм, както и да започна да върша малко работа от вкъщи."

Независимо от това, нейната коса изглеждаше също толкова добре, колкото винаги. Принцесата я носеше вдигната на сложен и елегантен кок. Непроменената красота на косата й предизвика учудването на коментатори в Х,  пише 24 часа.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4865 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.18 | 09:27

1
Отвличане на вниманието чрез мелодрами, за да не се мисли за настъпващата тираниь от една част от хората. След време ще стане "чудо" и снахата на един от главните световни глобалисти ще се "излекува" от тва дето вероятно и сега няма

2024.06.18 | 10:38

3
Точно така, уиндзорите лъжат винаги, на това се крепи деспотията им. Толкова хора измряха заради тях.

2024.06.18 | 09:46

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини