Принц Хари проговори: Разкри истинската причина за проблемите му с Чарлз III и Камила

gettyimages
share

Принц Хари смята, че съдебните дела, които заведе срещу британската таблоидна преса, са основната причина за разпадането на отношенията му с кралското семейство, предаде Ройтерс.

Това казва по-малкият син на крал Чарлз Трети в новия документален филм Tabloids on Trial.

„Това със сигурност е основната причина“, каза Хари във филма. Понастоящем той съди медийната компания „Нюз груп нюзпейпърс“, собственост на Рупърт Мърдок, и издателя на „Дейли мейл“ в две отделни дела. Принц Хари ги обвинява, че журналисти и частни детективи са участвали в незаконни дейности и нахлуване в личния му живот.

Хари преди е наричал съдебните дела своя „мисия“. И двете медии отричат обвиненията и се борят срещу исковете, заведени от принца, пише jenata.blitz.

Принцеса Даяна с шокиращи думи за синовете си, преди да умре

„Вярвам, че една публична личност трябва да прави подобни неща в името на доброто, но аз имам и свои, лични причини“, каза той. „За мен мисията продължава, но тя предизвика... част от разрива“.

Хари обвинява британските медии за смъртта на майка си принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г., както и във враждебни и расистки нападки срещу съпругата му Меган, които са фактор за решението им да се откажат от кралските задължения и да се преместят в Калифорния през 2020 г.

 

Водещи новини

Още новини