Принц Хари бе замесен в секс скандал

  • 26 март 2024 17:40

  • 6850
  • 3
Принц Хари бе замесен в секс скандал
© Getty Images, архив

Името на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), беше замесено в секс скандал, разразил се около рапъра Шон Диди Комбс. Искът срещу рапъра е за 30 млн. долара, като той е обвинен в изнасилване на мъже и жени. Делото е заведено от продуцента Родни Лил Род Джоунс.

В съдебните документи, подадени в САЩ през февруари, не е упоменато дали херцогът на Съсекс е извършил престъпление.

Адвокатите на Лил Род твърдят, че Диди организирал партита с цел сексуален трафик, които били много посещавани заради знаменитостите, които били там.

"Известни спортисти, политици, художници, музиканти и високопоставени лица като британския Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),", пише в документите, които са подадени в съда в Ню Йорк.

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), имат снимка с Диди и Кание Уест от парти след концерта в чест на майка им на стадион "Уембли" през 2007 г. Принцът на Уелс не е споменат в документите. Не е известно колко пъти Хари се е срещал с рапъра Диди оттогава.

Въпреки, че съдебният иск не е насочен към Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, това не е първият случай, в който кралското семейство е въвлечено в сексскандал в САЩ. Принц Андрю беше съден за "сексуално посегателство" от Вирджиния Джуфър през 2021 г. По-рано във вторник стана ясно, че федерални агенти са обискирали именията на рапъра Диди в Лос Анджелис и Флорида. Милиардерът вече обвинен в изнасилване от три жени, което влияе зле на бизнеса и имиджа на рапъра.

Хари и Меган пожелаха на Кейт и кралското семейство здраве и изцеление

В документите се твърди, че познанствата с известни личности са помогнали на Диди да си изгради репутация на "организатор на най-добрите" партита, а също така са донесли пари на рапъра, неговите съдружници и фирми. Лил Род, който е продуцирал девет песни на Диди, твърди, че е изнасилен от рапъра.

Джоунс твърди, че непълнолетни момичета гостували на партитата на звездата и той ги упоявал. Продуцентът заяви, че разполага със стотици часове видеозаписи, документиращи "сериозната незаконна дейност" на Комбс.

Лил Род е посочил и някои от най-големите имена в бранша в иска си за 30 млн. долара, пише "Дейли мейл". 

Диди отрече обвиненията срещу него, като ги нарече "отвратителни", а адвокатът му отхвърли твърденията на Джоунс като "чиста измислица"."Лил Род не е нищо повече от лъжец, който е подал иск за 30 млрд. долара, търсейки безсрамно незаслужено заплащане", заяви адвокатът Шон през февруари.

Комбс наема Джоунс през август 2022 г., за да продуцира някои от песните в R&B албума "The Love Album": който е номиниран за Грами след издаването му през септември 2023 г. "Джоунс се е съгласил и оттогава животът му е вредно повлиян", се твърди в иска.

Адвокатите на продуцента твърдят още, че той е бил постоянно "опипван" без неговото разрешение, докато е бил в домовете на Диди във Флорида, Лос Анджелис и Ню Йорк, както и на яхтата на рапъра. Джоунс твърди, че е бил принуден да гледа видеоклип на звукозаписния продуцент Стиви Джей, който прави секс с друг мъж.

Според иска Джоунс е трябвало дори да работи в банята на рапъра, където Диди се е къпал гол зад стъклен параван.

Продуцентът твърди, че Комбс се е хвалел, че е стрелял по хора, и дори го заплашил, че ще го пребие, ако Джоунс не изпълни исканията му. "Комбс постоянно даваше да се разбере, че има огромна власт в музикалната индустрия и в правоприлагащите органи", пише още в иска.

Джоунс разказа още, че му било наредено да обикаля баровете в Маями и да набира "секс работнички". Самият той се събудил в легло с Диди и две жени, след като бил дрогиран предната нощ.

Миналата година рапърът Диди беше обвинен, че жестоко е пребил и изнасилил бившата си приятелка. В съдебен иск се твърди, че Шон Комбс е злоупотребявал и малтретирал Касандра Вентура в продължение на десетилетие, след като я взел в своята звукозаписна компания, когато тя е на 19 години. 37-годишната Вентура твърди, че Комбс я е принуждавал да прави секс с мъже и заснемал срещите. Един от побоите над Касандра е нанесен след парти с рапъра Джей Зи.

В документите пише още, че Диди хвърлил от 17-ия етаж приятеля на Вентура. По-късно заплашил да взриви колата на рапъра Кид Куди. Колата се взривява по-късно, но извършителят все още не е открит. В иска се иска обезщетение за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, побой, сексуално насилие и тормоз. Комбс отрича твърденията.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6850 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.26 | 20:16

3
Изнасилил две кукли в сексшоп
Теодора Андреас Исус

2024.03.26 | 19:21

2
Проститутка на Тръмп

2024.03.26 | 19:05

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини