Цветан Цветанов разговаря с вицепремиера на Косово

ГЕРБ
share

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов проведе работен разговор със заместник министър-председателя на Косово д-р Енвер Ходжай.

Това съобщиха от пресценътра на партията.

Двамата се срещнаха в Лондон в рамките на кръглата маса за сигурността на Западните Балкани, на която домакин е Камарата на лордовете на Великобритания.
Цветан Цветанов и Енвер Ходжай обсъдиха резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС, като Ходжай благодари за ценната подкрепа на България за европейското бъдеще на страните от Западните Балкани.

Цветанов сподели задоволството си, че по време на нашето председателство се наблюдава и подобряване на диалога между Белград и Прищина и подчерта важността на разрешаването на този казус като ключово за просперитета на целия регион.

"Трябва да се научим да правим планове за бъдещето, анализирайки настоящето и по-малко да се обръщаме към миналото. С това ще подобрим живота и перспективите за гражданите ни," посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини