Разследват мрежа с наши елитни проститутки в Гърция

share

В ръцете на полицията е попаднал бележник с данни на известни лица от бизнес елита на Северна Гърция, които си поръчвали модели от Източна Европа, съобщава "Български новини".

Арестувана е двойка, която чрез Фейсбук е подтиквала към проституция модели от Източна Европа (включително и България). Понякога тарифата за моделите достигала до 8000 евро. Тарифата за обикновен сексуален контакт била 800 евро, без да се броят разходите за престой и транспорт, в случай, че клиентът не живее постоянно в Солун.

Според данните в бележника клиенти са били известни имена от бизнес света на Северна Гърция. Моделките пък са предлагали услугите си срещу крупни хонорари на сватбени тържества и ергенски партита.

Според публикация на вестник Еспресо, на сватбата на бизнесмен от Северна Гърция са наети три жени като за тях са заплатени 8000 евро, пише в. "Труд".

Служителите от отдела за борба с интернет престъпленията са попаднали на следите на престъпната група. Образувана е преписка срещу 39-годишен мъж, 35-годишна жена и срещу три моделки от Източна Европа - съответно на 43, 31 и 28 години.

Според информация от служителите от отдела за борба с интернет престъпленията мъжът е организатор и мениджър на групата.

Водещи новини

Още новини