Съвети за секс през зимата: Чорапи и чай за по-добър оргазъм

Freepik
share

Твърде студено ви е, за да захвърлите дрехите и да се отдадете на ласки. Добре е да знаете, че няма по-хубаво от студеното време за секс под завивките. 

Вярвате или не, сексът в студено време е чудесен начин да се предпазите от настинка или грип. Физическото изтощение или любовните игри са един от най-добрите начини или може би страхотно извинение да влезете под чаршафите. Освен това, кулминацията ще помогне за укрепване на имунната система, която ще ви предпази от всякакви вирусни инфекции.

Удължава ли сексът живота?

Тренировки 

Зимата е сезонът на радостта, топлата храна, напитките и прекарването на качествено време с партньора ви. Време е да останете в леглото под одеялото един с друг и да избягвате да излизате в лошо време. В по-студените месеци, особено около всички празници, отделяме повече време на масата, отколкото на тренировките, така че любовните игри могат да бъдат идеален вариант да балансирате килограмите. Зимният секс може да помогне и за намаляване на риска от рак на простатата, да повдигне настроението ви както никога досега, да облекчи стреса и да подобри женската плодовитост. 

Топло 

Акцентът през зимата трябва да бъде върху носенето на чифт топли чорапи до коленете или чорапи до бедрата - всичко, което ще направи краката ви затоплени. Защо? Всъщност има научно обяснение за това. „Научно доказано е, че когато краката на жената са топли, тя има по-голям шанс да достигне кулминацията по време на правене на любов“, казва д-р Роб Алекс.

Трик

Ето един забавен трик, който да приложите на партньора си. Сварете си чаша чай. Той ще си помисли, че се готвите да прекарате уютна нощ на дивана, когато всъщност ще вземете едно питие, ще го намажете около устата си и ще дадете на партньора си най-доброто орално секс изживяване в живота му. „Топлото чувство е страхотно както за мъжете, така и за жените“, казва д-р Алекс. „Това може да накара сексът ви да се стопли бързо в студена зимна нощ.“

Масло 

Загряващите масла действат успокояващо на тялото, създават приятно усещане, когато навън е студено, и миришат невероятно. Защо не направите масаж на партньора си и не видите докъде ще ви отведе? „Има голямо разнообразие от прекрасно миришещи затоплящи масла, включително евкалипт, бор, кипарис, джинджифил, портокал и други“, разказва д-р Алекс. „Тези масла често създават усещане за изтръпване на кожата, което винаги е страхотно - като докосване. Внимавайте къде ги използвате. Ако искате да експериментирате с масла като лубриканти, не забравяйте да закупите такива, които са предназначени за тази цел и няма да предизвикат дразнене или инфекции, пише "Телеграф".

Водещи новини

Още новини