Кичка Бодурова се притесни от магия

Булфото (архив)
share

За втори път Кичка Бодурова отмени концерт в Пловдив в рамките на една година.

Тя имаше насрочено участие, което трябваше да е последно в България, преди тя да отлети обратно за Америка, където живее.

Тогава Бодурова първоначално обясни, че не излязла на сцената заради слаба организация, като липсвал дори озвучител. Присъствали в залата обаче веднага контрираха, че от години тя пътува навсякъде с един и същи тонрежисьор, който и сега бил до нея. Нейните разочаровани почитатели бяха категорични, че тя била в прекрасно здраве по време на репетициите и не спирала да се усмихва и така намекът, че е закъсала със здравето също не бе възприет сериозно.

Зрител на концерта разказа само пред Hotnews.bg, че Бодурова решила да не пее, след като разбрала, че не цялата зала е разпродадена и една трета от местата ще останат незаети. Година по-рано тя и Панайот Панайотов се караха заради фразата „мижав интерес”, след като певицата се отказа да излезе на една сцена с изпълнителя на „Шопкиня”. Тогава Панайотов обяви, че изявата се отменя поради „мижав интерес”, но после си призна, че е излъгал.

Кичка Бодурова изплю камъчето за скандала с Панайот Панайотов

Сега Бодурова отново отмени концерта поради здравословен проблем, но на свой близък.

"Трудно намирам думите да поискам извинение затова, че се налага да отложа концерта в Пловдив”, написа Бодурова.

“Дали някой ми е направил магия да стоя далеч от този любим мой град - не знам. Но ще се опитам да я разваля скоро. Всички билети ще бъдат върнати на 100%. Моля за вашето разбиране и извинение", обясни певицата във Фейсбук. Тя спешно напусна България.

 

Водещи новини

Още новини