Навръх Свети Валентин: Дара обяви, че се е сгодила

Instagram
share

Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. „Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с когото преди броени дни официално се сгодихме. Call me lil miss fiancé, съобщи DARA.

„Хиляди благодарности на Robi Official Music, който финализира песента за броени часове, на страхотния ми екип от Virginia Records, който реагира светкавично и направи премиерата възможна. „Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха „любовна песен” за 14 февруари” – пояснява 25-годишната певица.

В кратко видео в Инстаграм тя добави, че песента ще се появи „до няколко часа”.

Дара нажежи страстите в мрежата

DARA е една от 16-те популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта, които ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните в най-бляскавия и магнетичен световен танцов формат „Dancing Stars“. Тя е родена на 9 септември 1998 г. във Варна. Завършва Националното училище по изкуствата „Добри Христов“. През 2021 г. тя става треньор в осмия сезон на „Гласът на България“ по bTV, което я прави най-младият треньор в историята на музикалното риалити. Певицата не разкрива много детайли за личния си живот. През април 2023 г. тя сподели пред bTV, че е била на 35-дневно турне в САЩ и Канада без приятеля си, защото „човекът си има работа, не ми е кукла“.

Водещи новини

Още новини